Till innehållet
Meny

3Världen Företag.

Fortsätt ha världen som din arbetsplats. Med tilläggstjänsten 3Världen Företag kan du ringa till 80 länder för samma pris som inom Sverige.

Köp abonnemang med 3Världen Företag.

3Världen Företag ingår när du köper vårt företagsabonnemang med 0 eller 24 månaders bindningstid, med eller utan mobil.
Behöver du ny företagsmobil?
Beställ företagsmobil med 3Världen Företag

Beställ från 249 kr/mån

Vilka länder ingår i 3Världen Företag?

USA, Turkiet, Mexiko, Thailand är bara några exempel på länder där du har friheten att surfa och ringa till samma pris som inom Sverige.

Se alla länder som ingår

Ring från Sverige
till 80 länder.

Är ni ett företag som behöver hålla kontakt med omvärlden från Sverige? I tjänsten 3Världen Företag med bindningstid 24 månader ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Köp 3Världen Företag

Bra att veta.

3

Aktivera dataroaming.

Om du har tjänsten 3Världen Företag och vill surfa i ett 3Världen-land behöver du aktivera dataroaming. Här hittar du guider för aktivering till mobiler med både iOS och Android.

Aktivera dataroaming

6

Vad är roaming?

Roaming innebär att du använder din mobil utanför Sverige och lånar mobilnätet av en utländsk operatör.

Läs mer om roaming

E

Frågor och svar.

Har du några frågor om tjänsten 3Världen Företag och hur den fungerar? Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna här.

Till frågor och svar

Hur kommer jag igång?

Tjänsten 3Världen Företag läggs till när du köper abonnemanget 3Företag med 0 eller 24 mån bindningstid.

Den passar dig oavsett om du redan är, eller vill bli kund hos Tre Företag. Läs mer om hur du kommer igång med 3Världen Företag.

Redan kund Vill bli kund

Det finstilta.

Med 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 100 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen Företag och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). Vid 24 månaders bindningstid från Sverige ingår även 3000 SMS och 10h internationella samtal/mån till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. I 3Världen-länder dras musiksurf från din datamängd.

Fullständiga villkor