Till innehållet
Meny

Går det att ringa och skicka SMS från Sverige till ett 3Världen-land och EU/EES-land till samma pris som inom Sverige med tjänsten 3Världen Företag?
Ja, med 3Världen Företag kan du ringa till samma pris som inom Sverige upp till 10 samtalstimmar per månad och skicka 3000 SMS från Sverige till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. När de 10 samtalstimmarna är förbrukade återgår samtalspriset till ordinarie prislista. Detsamma gäller när 3000 SMS är förbrukade.

Går det att till samma pris som inom Sverige ringa och skicka SMS från ett 3Världen-land till Sverige med tjänsten 3Världen Företag?
Ja, till svenska fast- och mobilnummer.

Går det att till samma pris som inom Sverige ringa och skicka SMS inom det 3Världen-land som jag befinner sig i med tjänsten 3Världen Företag?
Ja, till lokala fast- och mobilnummer inom det 3Världen-land som du befinner dig i.

Går det att ringa från EU/EES till ett 3Världen-land eller tvärt om till samma pris som inom Sverige med tjänsten 3Världen Företag?
Nej.

Vad händer om jag kopplar upp mig mot ett satellitnät?
Satellitnät debiteras alltid efter en separat prislista och räknas inte som roaming i ett specifikt land. Satellitsamtal är särskilt undantagna i de tjänstespecifika villkoren.

Går det att använda data som man har fått delad med sig via 3Dela data i ett 3Världen-land?
Nej, tjänsten 3Dela data fungerar inte med 3Världen Företag. Vill du dela data inom ett 3Världen-land behöver du använda ett datakort.

Under hur lång period kan jag använda tilläggstjänsten 3Världen Företag i sträck?
Max 30 dagar. 3Världen är en tjänst för tillfällig vistelse i 3Världen-länder. Därefter gäller ditt abonnemangs ordinarie prislista. För att få 30 nya dagar behöver du använda abonnemanget i Sverige igen.

Hur läggs tjänsten till?
Om du beställer, förlänger eller byter till abonnemanget 3Företag med 24 mån bindningstid efter 2019-05-06 kommer 3Världen Företag att vara aktiverad från början.

Kan jag byta till ett abonnemang som stödjer 3Världen Företag?
Har du mindre än 6 månader bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du göra en förlängning på 24 månader med abonnemanget 3Företag och tilläggstjänsten 3Världen Företag

Har du mer än 6 mån bindningstid kvar på ditt abonnemang och har en abonnemangskostnad som är lägre än 249 kr (exkl. kostnad för ev. mobil och andra tjänster) kan du också skaffa tjänsten genom att byta till abonnemanget 3Företag med 24 månaders bindningstid.

Kostar tjänsten 3Världen Företag något?
Nej.

Vad händer när bindningstiden löper ut?
Du behåller 3Världen Företag givet att du inte byter abonnemangsform till abonnemang för vilket 3Världen Företag inte fungerar eller till en obunden prisplan.

Vad är skillnaden mellan 3Världen och 3Världen Företag?
3Världen är en tjänst för privatkunder medan 3Världen Företag är för företagskunder.

Företagskunder med 3Världen Företag kan ringa till samma pris som inom Sverige upp till 10 samtalstimmar per månad och skicka 3000 SMS från Sverige till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. Med företagstjänsten kan man även skicka MMS till samma pris som inom Sverige.

Hur ser jag om tjänsten 3Världen aktiverad på mitt abonnemang?
På fakturan eller via Mitt3 under Abonnemang.

Läs mer om 3Världen Företag