Till innehållet
Meny

3Världen Företag för dig som har Tre.

Så här gör du.

Med tjänsten 3Världen Företag surfar och ringer du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Vid 24 månaders bindningstid ingår dessutom 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Du kan lägga till 3Världen Företag om du har ett företagsabonnemang hos Tre och du:

1. Har minst 6 månaders bindningstid kvar på ditt abonnemang, och har en månadskostnad för abonnemanget som är lägre än 249 kr (exkl. kostnad för ev. telefon och andra tjänster).
Du byter då till abonnemanget 3Företag med 24 eller 0 månaders bindningstid för 249 kr/mån och med tilläggstjänsten 3Världen Företag.

2. Har du mindre än 6 månaders bindningstid kvar eller ingen bindningstid alls kan du förlänga ditt avtal med 24 eller 0 månader. Du gör då en förlängning med abonnemanget 3Företag och tilläggstjänsten 3Världen Företag läggs till.

Vi hjälper er igång.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om 3Världen Företag, och hur ni gör för att komma igång med tjänsten på era abonnemang.

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?

Mer om 3Världen Företag.

s

Telefon.

Ring kundservice på 0771-735 311 så hjälper vi dig att uppgradera ditt abonnemang och komma igång med tjänsten 3Världen Företag.

F

Frågor och svar.

Har du några frågor om tjänsten 3Världen Företag och hur den fungerar? Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna här.

Till frågor och svar