Till innehållet
Meny

Vad säger våra kunder?

Materialmännen
 

Claes Roos
Koncerncontroller & Vice VD

Vi har varit kund hos Tre sedan 2009. Den fina täckningen var den viktigaste anledningen till att vi valde Tre som leverantör. Förutom detta har Tres kundservice en mycket hög nivå vilket blivit den största anledningen till vår långa relation. Jag får alltid ett proffsigt bemötande, snabba svar och jag känner mig viktig som kund. En kundservice som lyssnar och förstår är värt så mycket mer än vem som har lägst pris.

Sigtunahöjden
Hotell & Konferens

Theo Richter
IT & Teknikchef

Tre har hjälpt oss att sätta ihop en helt unik växellösning som gör att vi kan vara mer effektiva i vårt arbete. Det är ingen som behöver vara låst framför en dator i en reception. 3Frontoffice gör det möjligt för oss att vara mobila och flexibla. Vi sparar både tid och kostnad på det och våra gäster får ett bättre bemötande.

Stylein AB
 

Elin Alemdar
CEO & Chief of design

När jag fick chansen att öppna en pop up-butik i centrala Stockholm hade jag bara 48 timmar på mig att sätta igång. Jag är väldigt glad och tacksam över att Tre kunde ge mig så snabb hjälp och anpassa en lösning exakt efter mina behov. I min bransch måste man vara snabb och jag är imponerad över att Tre kunde hjälpa mig med bredband, en iZettle betallösning och högtalare på så kort tid. Tre är mycket mer än bara en mobiloperatör.