Till innehållet
Meny
  • Bättre
    nätupplevelse.

    Bättre
    nätupplevelse.

Bättre upplevelse med framtidssäkrat nät.

De senaste åren har vi fokuserat enormt på att bygga ut vårt mobilnät, så att du alltid ska ha tillgång till hög prestanda och god tillgänglighet. Nu när vi dessutom har börjat fördubbla hastigheten i 4G-nätet surfar du i hastigheter som tidigare bara var möjliga med fast bredband.

Ett nät du får plats i.

Täckning där det räknas.

Vårt nät använder enbart 3G och 4G-teknik, vilket gör att du alltid har hög kapacitet för både surf och samtal. Idag når vårt nät 98 % av Sveriges befolkning, och vi jobbar dagligen för att förbättra och optimera nätet för att din mobila upplevelse ska vara av högsta kvalitet.

Dubbel 4G-hastighet.

4G är den nya generationens nät för snabba dataöverföringar. Vi har kombinerat stabiliteten hos 3G med hastigheten hos 4G för att maximera surfupplevelsen. Just nu pågår ett arbete för att fördubbla hastigheten i vårt 4G-nät, allt för att du ska kunna surfa och göra affärer i dubbla hastigheten.

Hög kapacitet.

Vi har tagit höjd ordentligt och byggt vårt nät med hög kapacitet, vilket gör att vi kan leverera full hastighet till så många som möjligt. Det betyder att du får tillgång till höga hastigheter där du befinner dig.


Se din täckning

Testa själv kostnadsfritt.

Beställ hem ett prova-på paket och testa hur det är att vara kund hos Tre ett par veckor. Se hur täckningen fungerar där ni använder er företagstelefoni eller där ni befinner er under lediga dagar. Det är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser.

Beställ här.

Lär dig mer om vårt nät.

Lär dig mer om vårt nät.

Lär dig mer om vårt nät.

Personlig rådgivning.

Vill du veta mer om fördelarna med ett stabilt och snabbt nät, eller kanske ta reda på hur förutsättningarna ser ut där du jobbar?

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Kontakta mig
Lämna dina kontaktuppgifter