Till innehållet
Meny

Vi erbjuder dig
personlig rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan ta fram ett flexibelt avtal för ditt företag, helt utifrån era behov och förutsättningar.

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Kontakta mig
Lämna dina kontaktuppgifter

Flexibla avtal och tjänster.

Vi vet att din värld som företagare förändras hela tiden – därför är våra avtal och tjänster både enkla och flexibla. Du väljer exempelvis själv om du vill beställa en ny mobil eller behålla din gamla eller om du vill ha bindningstid eller inte när du beställer din lösning.

Anpassat för dina behov.

Abonnemang med eller utan mobil.

Kanske är du nöjd med den mobilen du redan har, men vill åt fördelarna med vårt nät. Då kan du välja att skippa mobilen när du beställer ditt abonnemang. Och skulle du känna för en ny mobil längre fram är det bara att återkomma.

Valfri bindningstid.

Du väljer givetvis själv om du vill ha bindningstid eller inte när du beställer ett nytt abonnemang. Om du väljer att inte binda upp dig, betalar du för den mobila hårdvaran vid köpet och sedan för abonnemanget månadsvis.

Växeln växer med er.

Vår mobila växel 3FrontOffice hjälper dig hantera dina kundrelationer på ett proffsigt och enkelt sätt. En mobil växel är faktiskt till stor nytta även för det lilla företaget. Du får ett separat fastnummer för jobbsamtal, samtidigt som du får en professionell telefonsvarare och möjligheten att tidsstyra när ditt företag ska vara tillgängligt.


Abonnemang med fast pris.

Med våra företagsabonnemang behöver du inte bekymra dig över ditt användande. Alla abonnemang har fria samtal och SMS inom Sverige, och väl tilltagna surfmängder som passar både storsurfaren och den som bara vill hålla koll på nyhetsflödet då och då.

Till företagsabonnemangen
Abonnemang med fast pris.