Till innehållet
Meny

Företagstelefoni.

Ett abonnemang. Obegränsad surf i Sverige. 249 kr/mån. Punkt.

Företagstelefoni ska
vara enkelt.

Nu har vi på Tre Företag valt att slopa alla våra företagsabonnemang - utom det med obegränsad surf i Sverige. Som nu bara kostar 249 kr/mån. Välkommen till ett enklare arbetsliv.

Köp nya 3Företag

Välj tillval som passar ditt företag

M

Mobil

Dags för ny jobbmobil? Välj bland alla våra modeller när du skaffar 3Företag. Dessutom läggs tjänsten 3Världen Företag till när du köper abonnemanget med 24 mån bindningstid, gäller nya avtal från och med 6 maj.

3Företag med mobil

u

3Världen Företag

Med 3Världen Företag kan du vara lika mobil som hemma i hela 80 länder. Tjänsten 3Världen Företag läggs till när du köper abonnemanget 3Företag med 24 månaders bindningstid.

E

Mobil växel

Styr upp ditt företag med vår mobila växel 3Växel från 49 kr/mån. I grundpaketet ingår de vanligaste funktionerna, sedan kan ni addera de tillval som just er verksamhet behöver.

Mer om 3Växel

Vi hjälper dig.

Har du frågor om företagstelefoni?

Oavsett om det bara är dags att byta mobil, eller om du söker en helhetslösning till ditt företag, vill vi gärna hjälpa dig.

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och stämmer av hur vi kan hjälpa till, sen sköter vi resten åt dig.

Hur vill du bli kontaktad?

Enklare arbetsliv med 3Företag.

Vi på Tre Företag vill att du ska ha en så enkel och smidig mobil vardag som möjligt. Från och med nu har vi därför bara ett abonnemang, som innehåller allt du kan tänkas behöva, dessutom till ett svårslaget pris. Gäller nya avtal från och med den 6 maj.

Läs gärna mer om vår företagsrevolution, och hur vi arbetar för att ge dig ett bra uppkopplat liv.

Läs mer