Till innehållet
Meny
  • Bra service
    förenklar vardagen.

    Bra service
    förenklar vardagen.

Alltid en personlig kontakt.

När du ringer till Tre får du alltid en personlig kontakt som tar hand om ditt ärende hela vägen, och återkopplar till dig när ditt ärende är löst. Vår kundservice består av tre expertteam som sitter tillsammans med övriga organisationen, så att du alltid ska få rätt hjälp när du behöver det. Kort sagt, en kundservice som hjälper dig på vägen, så att du kan fortsätta tänka stort.

Hos oss är alla företag lika viktiga.

Vi löser dina problem.

Vi tar hand om dina problem och löser dem åt dig, så att du kan fokusera på ditt företag och det ni behöver göra om dagarna. När lösningen är på plats stämmer vi av med dig att allt fungerar som förväntat.

Dedikerade serviceteam.

Vi har specialistteam för teknik-, växel- och ekonomiärenden, så att du alltid får prata med en expert på området. Det gör att du alltid får den bästa lösningen på just ditt ärende.

Alla på samma plats.

Hela vår kundservice är stationerad på vårt huvudkontor för att rätt hjälp alltid ska finnas för dig, och en expert på varje område finns alltid i närheten för de extra kluriga frågorna.Full kontroll med Mitt3.

Överblick över användande.

Mitt3 är lika användbart för den enskilda firman som för det stora företaget, ni får full koll på hur företaget använder sina abonnemang och kan enkelt exportera användardata och statistik.

Koll på kostnaderna.

I fakturavyn överblickar du enkelt alla fakturor, kostnader och kan sköta era inbetalningar direkt i datorn eller mobilen. Där finns även full fakturahistorik från de senaste 6 månaderna.

Enkel administration.

Ni kan snabbt och enkelt lägga till och ta bort tjänster, eller flytta abonnemang mellan era olika konton. Skulle någon användare behöva sin PUK-kod eller aktivera ett nytt SIM-kort är det ordnat på nolltid med Mitt3.

På webben och som app.

Sitter du vid en dator loggar du lättast in på Mitt3 här från tre.se. Via din smartphone hämtar du enkelt appen från AppStore eller Google Play.

Till Mitt3

Möt vår kundservice.

Möt vår kundservice.

Möt vår kundservice.

Personlig rådgivning.

Prata med en av våra företagsexperter och låt oss veta hur vi kan hjälpa dig med just dina behov.

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontakta mig
Lämna dina kontaktuppgifter