Till innehållet
Meny

Tre möter.

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.

Stark företagskultur

Nära relationer driver ett företag framåt.

En god företagskultur bidrar till att bygga ett starkt företag. De flesta företagare inser såklart värdet av nära relationer, både till kund och mellan medarbetare. Men hur jobbar man egentligen med relationer i praktiken? Tre Företag har pratat med tre olika företag som alla har insett värdet av bra relationsbygge.

Läs mer

Tre möter.

Kampsportslabbet.

Med målet att introducera kampsport för den breda massan, slogs dörrarna upp till Kampsportslabbet 2012. Möt grundaren Kevin Arroyo som berättar hur källarlokalen på Östermalm lockar en blandad träningskrets – med en gemensam vilja att förändra sitt liv till det bättre.

Läs mer

Tre möter.

Coupleness.

Coupleness är en app som leder till bättre kommunikation i vardagen. Deras gemensamma vision att de vill hjälpa alla par som vill, att få en bättre relation.

Läs mer om Coupleness

Stark företagskultur

- som ett vinnande koncept.

Tre har mött tre framstående entreprenörer, som satsat allt och vunnit genom sin inspirerande kultur. Läs mer hur Midnatt, Melimeli och Phil´s Burger lyckats med detta.

Läs mer

Tre möter.

Braive.

”Jag var en av dem som sa: 'Jobba aldrig med en vän eller partner'”. Följ hur det digitala vårdbolaget startade och drivs med nära relationer.

Läs mer

Midnatt.

De var jobb-soulmates på inredningsmagasin som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.

Läs mer

Tre möter.

Phil's Burger.

Vi har träffat grundarna till Phil's Burger, två matälskande kompisar utan restaurangerfarenhet som på bara sex år har etablerat en populär restaurangkedja med 200 anställda och en miljon sålda burgare per år.

Läs mer

Så blev Tres företagsabonnemang en succé.

För ett år sedan pekade siffrorna nedåt för Tre Företag. Med höga förväntningar och ett tappat tålamod från styrelsen fick Matylda Lovenvall i uppdrag att Go Big or Go Home. I dag är Företagsrevolutionen en succé och försäljningen har aldrig sett bättre ut.

Läs mer

Tre möter.

MeliMeli.

Att inte våga är inget alternativ för entreprenören Amelia Widell. Genom ett glapp på marknaden föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris. Ett koncept som skapade succévarumärket MeliMeli.

Läs mer

Tre möter.

Flattered.

Skor med skandinaviska rötter och globala ambitioner. En lyxig innesko av ballerinamodell. Där fanns gapet på marknaden som blev första skissen till skosuccén Flattered.

Läs mer

Tre möter.

Beleco

Mor och son revolutionerar inredningsbranschen – med streamad inredning ”on demand” Design- och möbeluthyraren Beleco har minst sagt fångat framtidens marknad och investerarnas intresse.

Läs mer

Flattereds 3 tips.

Så skapar du en inspirerande onlinebutik för export.

Till tipsen

Belecos 5 tips.

Så bygger du en affärsidé baserad på hållbarhet.

Tills tipsen

DJ:n som vill förändra Sverige.

DJ:n, houseproducenten och världsartisten Steve Angello från Swedish House Mafia har lyckats ta sig till toppen – mot alla odds. Nu vill en av världens starkast lysande DJ-stjärnor förändra hemlandet Sverige, genom välgörenhetsprojekten ”För vårt Sverige” och Innocarnival.

Läs mer

De 5 bästa startup-tipsen.

Har du den perfekta idén för en produkt eller tjänst du vet att världen inte klarar sig utan? Självklart ska du göra tanken till verklighet! Med hjälp av tips från Tre Företag kommer du och din startup att ta världen med storm.

Till tipsen

Digitaliseringsguiden.

Så hjälper du dig själv och dina anställda.

Du vill självklart dra nytta av alla digitala hjälpmedel som höjs till skyarna, men hur ska du veta vilka som är bra? Och ännu viktigare: Hur ska du få med dina mer analogt lagda kollegor på tåget?

Till guiden

5 business-prat.

Du borde börja varje måndag med att lyssna på.

Inget motiverar en så mycket i företagandet som andra människors berättelser om sin egen business. När du behöver en extra knuff i rätt riktning har Tre Företag fixat hela listan åt dig.

Till berättelserna

Marknadschefen möter Petra Tungården.

Idag är influencers en självklar marknadsföringskanal för de flesta företagare. Men hur gör man egentligen för att lyckas nå ut på bästa sätt i sociala medier? Influencern Petra Tungården har mer än 15 års erfarenhet av branschen.

Läs mer

Tre-chefens bästa tips.

Så skakade vi om marknaden.

Som företag är det viktigt att våga sticka ut och utmana konkurrenterna. Det kan man lugnt säga att Tre gjorde när de lanserade obegränsad surf till alla företagare genom sin Företagsrevolution.

Läs mer om Företagsrevolutionen

Tre möter.

Appletrees.

Appletrees gjorde entré på modescenen med vita skjortor av högklassig egyptisk bomull. Fem år efter lanseringen har företaget säljkontor i Tokyo och Berlin.

Läs mer

Salong Betong.

Håller hypen uppe.

När tatueringsstudion Salong Betong i Högdalen fick en egen TV-serie blev den ett eget begrepp i kulturvärlden. Daniel Beijner berättar om hur de använt sig av uppmärksamheten och behållt sin lojala kundkrets.

Läs mer

KeyWordio.

"Rätt kund viktigare än bred målgrupp"

Digital marknadsföring kan verka som ett svårnavigerat område. Jonas Hagströmer Theodorsson på Keywordio listar tre tips på hur du maximerar effekten av ditt arbete.

Läs mer

5 tips för att starta eget.

Så vågar du ta steget och har roligt under tiden.

Läs mer

Bästa företagsapparna.

Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av appar för dig som företagare.

Läs mer

Salong Betong tipsar.

Så behåller du din kundkrets över tid.

Läs mer

Att jobba på resande fot.

Så maximerar du dina förutsättningar att lyckas med flexibelt kontor.

Läs mer

KeyWordio tipsar.

3 tips för lyckad digital marknadsföring.

Läs mer

Kontorshotell.

Vi listar våra 6 favoriter för att hyra skrivbordsplats. Vilket kontorshotell passar dig?

Läs mer

Tre möter.

Pontus Frithiof.

För 20 år sedan utsågs Pontus in the Green House till Sveriges bästa restaurang. Idag driver krögaren och entreprenören Pontus Frithiof över 15 olika verksamheter och är ständigt på resande fot. Läs mer om hur hans matintresse föddes och hur han håller koll på allt oavsett var i världen han befinner sig.

Läs mer

Tre möter.

Gastro PR.

Mat och människor är Elina Gregors två stora passioner i livet. Nu jobbar hon med båda delarna i sin nystartade kommunikationsbyrå Gastro PR. Läs mer om hur matintresset föddes och hur hon lever sitt drömliv idag.

Läs mer

Våga starta eget – 5 tips.

Du har drömmen, du har viljan och du har planen – du vill starta eget. Det enda som fattas är självförtroendet, för hur mycket du än konkretiserar och läser på om hårda fakta behöver du ändå ta det mentala steget till att faktiskt våga fullfölja din dröm.

Till tipsen

Smarta jobbtips by Pontus.

Att ha jobbet i mobilen ger dig massvis med möjlighet men det medför också en risk att ständigt ta med sig jobbet hem. Superentreprenören Pontus Frithiofs delar med sig av sina bästa tips för hur du jobbar smartare.

Läs mer

3 Vänners glass.

Träffa Matias Borgblad Ristiniemi och Joakim Graan på 3 Vänner som har tagit glassmarknaden med storm. Läs om en god, hållbar och medveten leverantör av premiumglass och hur dem har lyckats på marknaden.

Läs mer

Tre möter.

Creative Headz.

Frisörkedjan Creative Headz har växt från en till åtta salonger på bara några år och här får du läsa mer om framgångssagan som Joceline och Nathalie har skapat.


Läs mer

Fördelar med sociala medier.

Nyfiken på att börja använda sociala medier för ditt företag? Bryan Rapp, redaktör för sociala medier på Tre ger dig tips för att komma igång på ett effektivt sätt.

Läs mer

I huvudet på chefen.

Matylda Lovenvall är utsedd till en av 101 supertalanger enligt tidningen Veckans Affärer, samt listad av chefsorganisationen Ledarna som en av 75 framtida kvinnliga ledare.

Läs mer

Inte bara en växel.

Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen Creative Headz och läs vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Läs mer

Bra service är avgörande.

Claes Roos, vice vd på företaget MaterialMännen berättar varför Tres Kundservice är en av anledningarna till varför han har valt en långvarig realtion med Tre.

Läs mer

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Hur vill du bli kontaktad?