Till innehållet
Meny

Att jobba på resande fot.

Definitionen av frihet är för många att kunna jobba var och när man vill. Att geografiskt inte behöva befinna sig på ett kontor varje dag är en lyx som du självklart ska ta vara på om du har möjlighet – speciellt när det finns så bra lösningar som hjälper dig att ha ett flexibelt kontor!

Skaffa rätt abonnemang för roaming.

Tiden då du behövde koppla bort dig helt från internet för att åka utomlands är borta, och tur är väl det? Med 3Världen Företag kan du jobba, surfa och maila som vanligt oavsett om du befinner dig i Australien, Malaysia eller något av de andra 78 länder där tjänsten fungerar.

Lita på molnet.

Även om du inte längre använder otympliga pärmar finns det fortfarande mycket annat material som du dagligen förlitar dig på vid din vanliga skrivbordsplats, exempelvis externa hårddiskar. Se till att utöka minnet på dina molntjänster så att du inte behöver rymma alla dina dokument på 2 gigabyte.

Håll koll på tidsskillnader.

Att otåligt sitta och vänta på svar från en kollega på andra sidan jorden, som kommer att sova gott i åtta timmar till, är onödigt både för din verksamhet och ditt tålamod. Förbered dina kunder och kollegor på var du kommer att befinna dig geografiskt så kan ni i god tid bestämma tider som passar er båda för mailväxlingar och samtal.

Investera i en bra powerbank eller extrabatteri.

Du sitter i en taxikö i New York och känner kreativiteten forsa… och så börjar batteriet lysa rött. Eller så GPS:ar du dig fram på gatorna för att äntligen få gå på ett möte i dina drömmars stad och när du väl kommer fram är telefonen död. Undvik alla former av batterier som tar slut och lägg lite pengar på reserv-energi till dina prylar.

Kom i jobbstämning utan ett kontor.

Om du reser mycket i ditt jobb kommer du utan tvekan att ha arbetsplatser i form av tågstationer, flygplatser och andra ställen som är högljudda och fyllda av distraktioner. Investera i ett par bra hörlurar som skärmar av ljud från omgivningen och gå in i din egen fokuserade värld. 

Är du intresserad av att veta mer om våra företagslösningar?
Läs mer här eller boka ett möte med en av våra företagsrådgivare.

Läs mer:
6 bästa kontorsshotellen
5 tips för att starta eget
De bästa apparna för dig som företagare