Till innehållet
Meny

De 6 bästa kontorshotellen och var du hittar dem.

Kontorshotell, co-working space, skrivbord för dagen… Oavsett namn är det en fantastisk lösning: En plats där du som företagare kan hyra en skrivbordsplats när du behöver komma bort från det ensamma hemmajobbandet eller vill ta ett möte någon annanstans än ett stimmigt café. 

Tre Företag listar några av Sveriges bästa kontorshotell.

Offcoff – Örnsköldsvik.

Du som jobbar i norra Sverige har en perfekt mötesplats i OffCoff. Här finns flera olika kontor i form av tysta rum och cafémiljöer för mingel där du kan hyra in dig på allt från drop-in-dagar till årsbasis. OffCoff arrangerar även evenemang som Krubb & Klokhet som varje månad bjuder in en spännande gäst till lunchföreläsning. 

Vår Lokal – Gnesta.

Låt kreativiteten flöda! 33 sekunder från pendeltågstationen i Gnesta ligger Vår Lokal som är en aktivitetslokal för frilansare, men också ett hus där vem som helst kan arrangera allt från matlagningskurser till konserter. På kontorsplatserna sitter författare, programmerare och musikproducenter. 

Flora Workspace – Göteborg.

Flora Workspace är det perfekta kontoret för matälskaren – här ingår nämligen frukost hela dagen! Vägg i vägg med kontorshotellet ligger Hotel Flora där du kan bjuda dina kunder på en bra affärslunch utan att behöva gå särskilt långt. Här kan du dessutom hyra en postbox – perfekt för dig som vill slippa kånka på kuvert mellan hemmet och skrivbordet!

Djäkne – Malmö.

Åtta timmar i doften av nygjort kaffe? Ja tack! Djäkne är en kaffebar och kontorsplats med mycket kunniga baristor som jobbar med bönor av högsta kvalitet. Slink in och arbeta när du känner för det eller hyr in dig på månadsbasis och få tillgång till såväl cykelparkering som dusch och frukost. Självklart ingår finkaffe i hyran.

Dalarna Science Park – Borlänge.

Det finns inga enformiga dagar på Dalarna Science Park! Här växer Dalarnas nya stjärnor med hjälp av inkubatorprogram och affärsutvecklare, och via deras Workflow Open kan du hyra en egen kontorsplats, en drop-down-plats eller skaffa klippkort för enskilda tillfällen.

No 18 – Stockholm.

Här kan du imponera på dina kunder! På exklusiva No 18 kan du bli medlem och få tillgång till kontorsplats i Stockholm, London och Zürich. I lokalen i Stockholm kan du varje dag njuta av det perfekta läget mitt i city, den storslagna inredningen och grannar som retorikkonsulter och influencers.

Du vet väl om att vi har ett riktigt prisvärt mobilt bredband för endast 249 kr/månaden. Du får då obegränsad surfmängd och kan släppa tanken om din surf kommer räcka.

Köp Bredbandsabonnemang

 

Är du intresserad av att veta mer om våra företagslösningar?
Läs mer här eller boka ett möte med en av våra företagsrådgivare.

Läs mer:
Att jobba på resande fot
5 tips för att starta eget
De bästa apparna för dig som företagare