Till innehållet
Meny

Tre Möter Pontus Frithiof.

Restauranggurun Pontus Frithiof.

För 20 år sedan utsågs Pontus in the Green House till Sveriges bästa restaurang. Idag driver krögaren och entreprenören Pontus Frithiof över 15 olika verksamheter och är ständigt på resande fot. Läs mer om hur hans matintresse föddes och hur han håller koll på allt oavsett var i världen han befinner sig.

Läs mer

Har du frågor? Kontakta oss.

Pontus tipsar.

Pontus Frithiof delar med sig av tre tips för kreativt företagande.

Spela filmen

Smarta jobbtips by Pontus.

Superentreprenören berättar hur du jobbar smartare.

Läs mer

Micropod Pontus.

En mobilaffär och ett bra bemötadnde ledde till en vän för livet.

Spela filmen

Gastro PR.

Elina Gregors jobbar med sina två stora passioner i livet, mat och människor. Nu jobbar hon med båda delarna i sin nystartade kommunikationsbyrå Gastro PR.

Läs mer

3 Vänners glass.

Träffa Matias Borgblad Ristiniemi och Joakim Graan på 3 Vänner som har tagit glassmarknaden med storm. Läs om en god, hållbar och medveten leverantör av premiumglass och hur dem har lyckats på marknaden.

Läs mer

Bra service är avgörande.

Claes Roos, vice vd på företaget MaterialMännen berättar varför Tres Kundservice är en av anledningarna till varför han har valt en långvarig realtion med Tre.

Läs mer

Fördelar med sociala medier.

Nyfiken på att börja använda sociala medier för ditt företag? Bryan Rapp, redaktör för sociala medier på Tre ger dig tips för att komma igång på ett effektivt sätt.

Läs mer

I huvudet på chefen.

Matylda Lovenvall är utsedd till en av 101 supertalanger enligt tidningen Veckans Affärer, samt listad av chefsorganisationen Ledarna som en av 75 framtida kvinnliga ledare.

Läs mer

Inte bara en växel.

Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen Creative Headz och läs vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Läs mer

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Hur vill du bli kontaktad?