Till innehållet
Meny

Tre möter Beleco.

Tre möter.

Beleco

Mor och son revolutionerar inredningsbranschen – med streamad inredning ”on demand” Design- och möbeluthyraren Beleco har minst sagt fångat framtidens marknad och investerarnas intresse. Grundarna Marie och Sebastian Rudenstam delar med sig av ett entreprenörskap som bidrar till en mer hållbar värld genom att förändra människors beteende och konsumtion.

Läs mer

N

Tre tips från Beleco.

”Man måste göra sig själv redo för att ta in riskkapital.” Ta del av Belecos grundare Sebastian Rudenstams bästa tips för finansiering.

Spela filmen

H

Belecos 5 tips.

Så bygger du en affärsidé baserad på hållbarhet

Läs mer

N

Crash course.

Belecos grundare Marie och Sebastian Rudenstam ger sina bästa tips för hållbart företagande.

Spela filmen

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Hur vill du bli kontaktad?

De 5 bästa startup-tipsen.

Har du den perfekta idén för en produkt eller tjänst du vet att världen inte klarar sig utan? Självklart ska du göra tanken till verklighet! Med hjälp av tips från Tre Företag kommer du och din startup att ta världen med storm.

Till tipsen

Digitaliseringsguiden.

Så hjälper du dig själv och dina anställda.

Du vill självklart dra nytta av alla digitala hjälpmedel som höjs till skyarna, men hur ska du veta vilka som är bra? Och ännu viktigare: Hur ska du få med dina mer analogt lagda kollegor på tåget?

Till guiden

5 business-prat.

Du borde börja varje måndag med att lyssna på.

Inget motiverar en så mycket i företagandet som andra människors berättelser om sin egen business. När du behöver en extra knuff i rätt riktning har Tre Företag fixat hela listan åt dig.

Till berättelserna