Till innehållet
Meny

Tre möter Flattered.

Tre möter – Flattered.

Skor med skandinaviska rötter och globala ambitioner

En lyxig innesko av ballerinamodell. Där fanns gapet på marknaden som blev första skissen till skosuccén Flattered.

Läs mer

N

Tre tips Flattered.

Skovarumärket Flattered har majoriteten av försäljningen online – se delägare och säljchefen Emma Lythells bästa tips för lyckad e-handel

Spela filmen

H

Flattereds 3 tips.

Så skapar du en inspirerande onlinebutik för export.

Läs mer

N

Crash course.

”Siten ska vara både vårt skyltfönster och vårt hem.” Skovarumärket Flattereds grundare Gustav Lidén om vikten av en bra hemsida.

Spela filmen

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Hur vill du bli kontaktad?

De 5 bästa startup-tipsen.

Har du den perfekta idén för en produkt eller tjänst du vet att världen inte klarar sig utan? Självklart ska du göra tanken till verklighet! Med hjälp av tips från Tre Företag kommer du och din startup att ta världen med storm.

Till tipsen

Digitaliseringsguiden.

Så hjälper du dig själv och dina anställda.

Du vill självklart dra nytta av alla digitala hjälpmedel som höjs till skyarna, men hur ska du veta vilka som är bra? Och ännu viktigare: Hur ska du få med dina mer analogt lagda kollegor på tåget?

Till guiden

5 business-prat.

Du borde börja varje måndag med att lyssna på.

Inget motiverar en så mycket i företagandet som andra människors berättelser om sin egen business. När du behöver en extra knuff i rätt riktning har Tre Företag fixat hela listan åt dig.

Till berättelserna