Till innehållet
Meny

Tre möter Kampsportslabbet

Introduktion till Kampsportslabbet

Kampsport

"Från våldsamt till hållbart"

Med målet att introducera kamport för den breda massan, slog Kevin Arroyo 2012 upp dörrana till Kampsportslabbet. Idéen föddes ur viljan att ändra sportens våldsamma stämpel och istället introducera världen för träningens många fördelar.

Hela Kevins story

Mer från Kampsportslabbet

1

Tre tips

Tre smarta träningstips från Kampsportslabbets VD Kevin Arroyo. Skapa en träningsrutin som verkligen håller!

Tre tips (video)

1

Vändpunkten.

Så vände Kampsportslabbet Corona till något positivt. De vågade förnya och förändra till ett ledande koncept, inte ett följande koncept.

Vändpunkten (video)

1

Tre möter

Vill du träffar fler entreprenörer och företagare och lyssna på deras berättelser? Låt oss inspirera dig att ta ditt företag till nästa nivå.

Fler Tre möter-artiklar

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Hur vill du bli kontaktad?

Mer från oss

E

Mobil växel

I 3Växel ingår de viktigaste funktionerna för en bra och professionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Mobil växel

Y

Företagsmobil

På jakt efter ny företagsmobil? VI har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Till våra mobiler