Till innehållet
Meny

WiFi-samtal.

Ingår kostnadsfritt i våra företagsabonnemang.

Köp företagsmobil med WiFi-samtal

Når inte nätet fram?

Många företag har utmaningar med svag mobiltäckning i vissa miljöer där mobilnäten inte når ända fram. Det kan exempelvis vara i en verkstad, källarlokal under jord eller en nybyggd affärslokal med tjocka väggar. Med WiFi-samtal kan du ringa och SMSa precis som vanligt där du saknar mobiltäckning Det enda du behöver är tillgång till WiFi.

Mobiler med WiFi-samtal

Vi hjälper er.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en företagsrådgivare. Tillsammans tittar vi på hur just din verksamhet kan dra nytta av 3Växel.

Hur vill du bli kontaktad?

Du är igång på ett knapptryck.

WiFi-samtal är lika enkelt att aktivera som att använda och ingår i våra företagsabonnemang. Aktivera det med ett knapptryck, sedan kopplar din mobil automatiskt mellan WiFi-samtal och det vanliga mobilnätet. Det gör att du alltid har den bästa samtalskvaliteten utan att behövagöra något extra.

Kom igång

Hur fungerar WiFi-samtal?

Med WiFi-samtal använder du en trådlös internetuppkoppling för att ringa helt vanliga röstsamtal. Det innebär att du ringer precis som vanligt från din mobil och att du är fullt nåbar på din mobiltelefon.

Tjänsten ingår kostnadsfritt i alla våra röstabonnemang som stödjer 4G och är kompatibel med de flesta mobiler.

Lär dig mer om WiFi-samtal

Nu kan du använda WiFi-samtal i utlandet.

Du som företagskund kan nu använda WiFi-samtal i utlandet om du redan har tillvalstjänsten 3FrontOffice Softphone Plus. Det innebär att du ringer precis som du gör hemma men gör det via WiFi över hela världen. Business as usual helt enkelt.

Läs mer om WiFi-samtal i utlandet

Aktivera WiFi-samtal så här.

Ställ in din iPhone.

Se instruktionsvideon

Ställ in din Samsung.

Se instruktionsvideon

Ställ in din Sony.

Se instruktionsvideon

Nu kan vi ringa
som vanligt.

Även om inget mobilnät når in.

"Efter att bredbandet förstärkts fungerar WiFi-samtalen lika bra som om vi haft vanlig mobiltäckning. Jag hade exempelvis inte kunnat genomföra den här intervjun utan WiFi-samtal. I slutändan blev det här inte bara en lösning på telefonin, WiFi-samtalen ledde till att vi också fick ett avsevärt bättre bredband", säger Peter Hägg, varuhuschef på Elgiganten i Karlshamn.

WiFi-samtal hos Elgiganten