Gå till innehållet

Doro 8080.

Färg: Svart

Minne:

Du kommer bli tilldelad ett nytt nummer.

Ingår i abonnemanget

Abonnemangsinformation

Om Doro 8080 och köpinformation

Varför Doro 8080?

Doro 8080 är en enkel och senioranpassad Android-smartphone med kamera och tillgång till appar att ladda ner från Google Play. Det gör att den kan användas till mer än bara samtal och meddelanden, vilket är något som vi tror många associerar Doro med.

Passar dig om är ny till smarta mobiler och letar efter något enkelt och användbart.

Varför välja Doro 8080?

Doro 8080 har designats för att vara enkel och kraftfull, men framför allt för att klara de höga krav som idag ställs på smarta mobiler, med allt från appar till film och foto.

Även om Doro går in i en ny era med Doro 8080, fortsätter de senioranpassa sina mobiler. Förutom trygghetsknapp och stöd för hörapparat har Doro 8080 extra klart och tydligt ljud, lättläst skärm och text samt en lättanvänd kamera som du kan fota och filma med.

Ett utmärkt exempel på just enkelhet är den digitala guiden och assistenten Eva som bland annat dyker upp första gången du startar mobilen för att hjälpa dig ställa in mobilen precis som du vill ha den! Eva finns med i bakgrunden och organiserar de funktioner och appar som används mest.

Allt i Doro 8080 har utformats och finjusterats för att ge en så bra och enkel användarupplevelse som möjligt. Här får du det enkla från Doro, med det kraftfulla från Android.

My Doro Manager

Med My Doro Manager kan en familjemedlem hjälpa till att lägga till kontakter, skapa påminnelser och ändra inställningar för mobilen. Antingen via webben eller via sin egen mobil - utan att ha tillgång till Doro 8080.

Fem snabba med Doro 8080.

 • Tydlig färgskärm på 5,7''
 • Enkel smartphone med fullt Android-stöd
 • Extra tydligt ljus och skärm
 • Trygghetsknapp/larmknapp
 • Kamera som kan filma och fota

Vill du veta mer?

Är du intresserad och vill veta mer kan du läsa vårt blogginlägg om Doro 8080.

Mått
156.7 x 73.6 x 8.7 mm
Vikt
175 g
Batteri
3,200 mAh
Trådlös laddning
Nej
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmstorlek
5.7″
Skärmupplösning
HD 1440x720
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
5 MP
Bakre kamera
16 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
Single SIM (Nano)
Lagringsutrymme
32 GB
Plats för minneskort
Ja: Upp till 256 GB
Bluetooth
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Vattentålig
Nej
Hörlursuttag
3.5 mm
WiFi-samtal
Ja
Processor
Snapdragon 439
RAM
3 GB

Leverans och retur.

Få din beställning levererad direkt hem till dörren med Best Hemleverans för 39 kr eller till utlämningsstället närmast din folkbokföringsadress för 0 kr. Tänk på att du som beställer behöver legitimera dig när du tar emot paketet. Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Nummerflytt.

Nummerflytt till Tre startar när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Numret flyttas på natten inom ca 3-5 dagar, vi meddelar om exakt tid för flytten via SMS. Kontrollera att numret inte har någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör och att det är registrerat på dig.

 • Doro 8080
  Svart, 32GB
  50 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Surfa 15GB inkl. 3Världen
  299 kr/mån, i 24 månader
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Doro 8080

  Svart, 32GB
  3Surfa 15GB inkl. 3Världen
  349
  kr/mån
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 8,376 kr
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630