Gå till innehållet

Huawei P40 Lite 5G.

Huawei P40 Lite 5G

Färg: Svart

Minne:

Du kommer bli tilldelad ett nytt nummer.
 • Utan bindningstid hos Tre
Se rabattvillkor

Ingår i 3Flexibel 5GB

Abonnemangsinformation

Delbetalning

Mobilens pris (totalt kreditbelopp) är 4,320 kr oavsett delbetalningsperiod. Effektiv ränta 0%. Abonnemangskostnad tillkommer.

Om Huawei P40 Lite 5G och köpinformation

Sist ut i Huaweis nya P40-serie är Huawei P40 Lite 5G. En Android-mobil som balanserar prestanda med prisvärdhet på ett bra sätt. Här får du en stor heltäckande skärm på 6,5'', snabb prestanda, mycket lagring och ett kamera-system med hela fyra kameror bak, med bland annat ultravidvinkel och makro.

Utöver det har P40 Lite 5G stöd för 5G, och kan redan nu användas på de platser vi Sverige där vårt 5G-nät är tillgängligt.

Vi tror att Huawei P40 Lite 5G passar dig som är på jakt efter en prisvärd kameramobil med bra prestanda och batteritid. Är du intresserad av 5G bör slänga ett extra öga på den här mobilen!

Mer om Huawei P40 Lite 5G.

I hjärtat av mobilen sitter en åttakärning processor, 6GB RAM och hela 128 GB lagring, vilket gör att appar och spel flyter på. Mobilen drivs av Android 10 och Huaweis egna anpassning EMUI 10.1. Precis som med P40 och P40 Pro, hämtas appar via Huaweis egen appbutik: Huawei AppGallery (mobilen har alltså inte stöd gör Google Play-tjänster).

Nytt med P40-serien är att mobilerna inte har tillgång till appar från Google, utan kommer med Huaweis egen app-butik: AppGallery.

Om man jämför P40 Lite 5G med P30 Lite (från 2019), erbjuder P40 Lite en större skärm, bättre prestanda, en extra kamera och ett kraftfullare batteri som dessutom laddar snabbare.

Fem snabba med Huawei P40 Lite 5G.

 • LCD-skärm på 6,5''
 • Quadkamera-system med bland annat ultravidvinkel
 • Kraftfullt batteri som kan snabbladdas
 • 128 GB lagringsutrymme
 • Åttakärnig processor för snabb prestanda

Tre appar för att komma igång.

PhoneClone.

Med appen Huawei PhoneClone kan du enkelt ta med kontakter, foton, videor, appar och inställningar från din gamla mobil till din nya Huawei-mobil. Det spelar ingen roll om du byter från iOS eller Android

AppGallery.

AppGallery är Huaweis egen appbutik och ersätter Google Play på P40-serien och Mate Xs. Det är i AppGallery som du kommer att ladda ner appar.

App Search Widget/Petal Search.

Med App Search kan du söka efter appar direkt från hemskärmen. App Search scannar av internet och letar efter tillgängliga appar att ladda hem. Förutom appar kand du med "App Search Widget" även hitta bilder, nyheter med mera.

Läs mer i bloggen om hur du kommer igång med din nya Huawei-mobil.

5G-kompatibel

5G Ready betyder att mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Huawei P40 Lite 5G är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Mått
162.31 x 75 x 8.58 mm
Vikt
189 g
Batteri
4,000 mAh
Trådlös laddning
Nej
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmstorlek
6.5″
Skärmupplösning
2400x1080
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
16 MP
Bakre kamera
64 + 8 + 2 + 2 MP
Operativsystem
Android Open Source
SIM-kort
Dual SIM (Nano + Nano)
Lagringsutrymme
128 GB
Plats för minneskort
Ja: Upp till 512 GB
Bluetooth
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Vattentålig
Nej
Hörlursuttag
3.5 mm
WiFi-samtal
Ja
Processor
Kirin 820 5G
RAM
6 GB

Leverans och retur.

Få din beställning levererad direkt hem till dörren med Best Hemleverans för 39 kr eller till utlämningsstället närmast din folkbokföringsadress för 0 kr. Tänk på att du som beställer behöver legitimera dig när du tar emot paketet. Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Nummerflytt.

Nummerflytt till Tre startar när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Numret flyttas på natten inom ca 3-5 dagar, vi meddelar om exakt tid för flytten via SMS. Kontrollera att numret inte har någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör och att det är registrerat på dig.

 • Huawei P40 Lite 5G
  Svart, 128GB
  120 kr/mån, med 36 månader delbetalning
 • Abonnemang
  3Flexibel 5GB*
  199 kr/mån
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Rabatt
  Med 3Flexibel och delbetalning
  30 kr/mån
 • *30 dagars uppsägningstid gäller.

  Lägg till 30 kr/mån för 15 GB surf/mån i 80 länder.

  Huawei P40 Lite 5G

  Huawei P40 Lite 5G

  Svart, 128GB
  3Flexibel 5GB
  289
  kr/månad
  med 36 månader
  delbetalning
  Minsta totalkostnad 4,489 kr
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630