Gå till innehållet
Utomhusrouter med 5G

Zyxel NR7103

Färg Vit

Utomhusrouter med 5G! Perfekt för dig som vill ha den bästa bredbandsupplevelsen och ta emot de starkaste signalerna. Monteras utomhus på din fasad eller balkong. Bor du inom TechBuddys täckningsområde kan installationshjälp ingå. Kontakta deras kundtjänst för att se om installation erbjuds hos dig.

 • Vår mest kraftfulla routerpaket med WiFi 6
 • Installationshjälp ingår i de flesta städer i Sverige
 • Bättre uppkoppling än inomhusrouter
Läs mer om Zyxel NR7103
 • Obegränsad surfmängd inom Sverige
 • 100 kr rabatt/mån om du har ett mobilabonnemang med minst 15 GB surf
 • 5G
Abonnemangsinformation
Trevligt för plånboken och miljön!

Byt in och få rabatt

Få rabatt på månadskostnaden när du värderar och byter in din mobil.

Jag vill värdera min mobil

Ingår i dina val

 • Zyxel EX3301

  Installationshjälp och WiFi 6-router

  När du köper vårt routerpaket har du möjlighet till installationshjälp från TechBuddy. Kontakta deras kundtjänst för att se om installation erbjuds hos dig. Dessutom ingår också WiFi 6-routern Zyxel EX3301 vid 24 månaders bindningstid. Wifi 6-routern förbättrar ditt trådlösa nätverk hemma och ger en snabbare surfupplevelse med mindre lagg.

Översikt

 • Zyxel NR7103100 kr/mån
  Vit
  i 24 mån
 • Abonnemang399 kr/mån
  3Bredband Max
  Bindningstid 24 mån
 • Installationshjälp och WiFi 6-router0 kr
Zyxel NR7103

Zyxel NR7103

Vit,
3Bredband Max
499
kr/månad
i 24 månader
Minsta totalkostnad 11 976 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Zyxel NR7103 och köpinformation

Zyxel NR7103 är en riktig premiumrouter! Den har den högsta prestandan med bäst räckvidd och den monteras utomhus. Du får även med en WiFi 6-router att ha inomhus för bästa spridning av det trådlösa nätverket i ditt hem. Ett perfekt alternativ för dig som vill ha den bästa bredbandsupplevelsen och de starkaste signalerna i ditt hem.

Se om installationshjälp ingår

Med vår samarbetspartner TechBuddy får du teknisk hjälp och hembesök av en specialist för att optimera din bredbandsupplevelse. I samband med ditt köp av routerpaketet kommer du att kunna boka en tid för installationshjälp. Kontakta deras kundtjänst för att se om installation erbjuds hos dig.

Nätverkstyp
4G, 5G
Samtidiga användare
1
Mått
256 x 255 x 58 mm
Vikt
1975 g
SIM-kort
1) 3FF (micro)
Förinstallerat SIM-kort
Nej
Stöd för MIMO
Nej
Uttag för extern antenn (WiFi)
Nej
LAN-portar (RJ45)
Ja, 1 st
WAN-port (RJ45)
Nej

Leverans och retur

Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Få din beställning levererad till utlämningsstället närmast din folkbokföringsadress för 0 kr. Tänk på att du som beställer behöver legitimera dig när du tar emot paketet. Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan, alternativt vid avtal om enbart köp av tjänst, 14 dagar från den dag då avtalet ingicks.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via mejl eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.