Gå till innehållet
Nyhet

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Färg Grå

Galaxy Tab A7 Lite från Samsung är en surfplatta för både stora och små, passar perfekt var du än befinner dig. Enkel och tunn att packa med sig i väskan med en batteritid som sticker ut.

 • Högupplöst 8,7''-skärm
 • Android och Google Play
 • Barnläge
Läs mer om Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Minne

Abonnemangsinformation

Om Samsung Galaxy Tab A7 Lite och köpinformation

Galaxy Tab A7 Lite från Samsung är en surfplatta för både stora och små, passar perfekt var du än befinner dig. Enkel och tunn att packa med sig i väskan. Njut av film och serier, eller använd den för att gamea eller läsa nyheter där du befinner dig.

Den högupplösta skärmen på 8.7'' i kombination med den tunna och slimmade designen på endast 8 millimeter gör den enkel att hålla i och använda.

Octa-core prosessorn i kombination med 3 GB RAM och ett kraftfullt batteri 5,100 mAh som kan snabbladdas och hålla igång länge. Galaxy Tab A7 Lite använder Android som operativsystem, vilket gör det möjligt att ladda hem appar via Google Play. Galaxy Tab A7 Lite levereras med 32 GB inbyggd lagring för alla dina högupplösta videor, foton och filer. Du kan sedan utöka utrymmet upp till 1 TB med ett microSD-kort. Lagra mer och ta bort mindre alltså.

Ett stort plus, enligt oss, är barnläget: Samsung Kids - en tjänst med kurerade och säkra appar från Samsung speciellt riktade för barn. Barn-läget gör det också möjligt att skilja och avgränsa filer som barnet inte ska få komma åt.

Förutom allt detta skyddas Galaxy Tab A7 Lite av säkerhetssystemet Samsung Knox. En kombination av hård- och mjukvaruskydd.

Skärmstorlek
8,7 tum
Skärmupplösning
800x1340
Skärmtyp
TFT
Batteri
5100 mAh
Mått
212,5 x 124,7 x 8 mm
Vikt
371 g
Främre kamera
2 MP
Bakre kamera
8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4ff (nano)
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Ja
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
USB-port
Type-C
Hörlursuttag
3,5 mm
Processor
Mediatek MT8768T Helio P22T

Leverans och retur

Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Få din beställning levererad till utlämningsstället närmast din folkbokföringsadress för 0 kr. Tänk på att du som beställer behöver legitimera dig när du tar emot paketet. Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Översikt

 • Samsung Galaxy Tab A7 Lite50 kr/mån
  Grå, 32GB80 kr/mån
  i 24 mån
 • Abonnemang149 kr/mån
  3Bredband Go 15GB
  Bindningstid 24 mån
Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Grå, 32GB
3Bredband Go 15GB
199
kr/månad
i 24 månader
229 kr/mån
Minsta totalkostnad 4 776 kr
Behövs hjälp? Ring 0735 300 630