Gå till innehållet
En kvinna med grått, yvigt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.
En kvinna med grått, yvigt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

3Hemväxel

Välj hur inkommande samtal till familjens hemnummer ska tas emot.

Hemväxel för 99 kr/mån

Koppla upp till nio mobilabonnemang hos Tre till er hemväxel och välj ett av följande tre alternativ för vad som ska hända när någon ringer till ert hemnummer.

Samtidig påringning

Det ringer på alla familjemedlemmars mobiler samtidigt, först till kvarn svarar. Detta alternativ är förvalt när tjänsten beställs.

Enligt lista

Samtalet kopplas enligt en lista som ni bestämmer. Först ringer det hos en utvald familjemedlem, om denna inte svarar inom 20 sekunder kopplas samtalet till nästa person på listan.

Knappval

Låt den som ringer välja vem den vill komma till genom att lyssna på ert personliga välkomstmeddelande och sedan välja familjemedlem med hjälp av knappval.

Frågor och svar om 3Hemväxel

3Hemväxel är perfekt för hushåll med fler än en person som vill svara på det fasta numret. Privatkunder med mobilabonnemang hos Tre kan skaffa 3Hemväxel. 3Kontant- och företagskunder kan inte teckna tjänsten men ingå i en familj. Alla nummer i växeln behöver vara nummer hos Tre.

Ja.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

3Hemväxel kostar 99 kr/mån och betalas av den som tecknar tjänsten. Nummerpresentation och vidarekoppling mellan familjens alla nummer ingår så länge ni befinner er i Sverige. Vid utlandsvistelse debiteras alla samtal enligt prislistan för det land ni befinner er i. Samtal till familjens hemnummer debiteras som samtal till ett fast nummer.

Nej, familjen kan inte ha ett gemensamt 3Svar. Undantag är om ni har valt svarsalternativet knappval, då går samtalet till vald persons 3Svar.