Gå till innehållet
Äldre kvinna i grått hår och gul tröja sitter tillsammans mede ett litet barn och tittar på något på en dator. Det är mörkt i rummet där de sitter.
Äldre kvinna i grått hår och gul tröja sitter tillsammans mede ett litet barn och tittar på något på en dator. Det är mörkt i rummet där de sitter.

Hemfixarna

Hemfixarna hjälper dig att installera och komma igång med dina produkter.

Vad är Hemfixarna?

Hemfixarna är ett företag vi samarbetar med, de kan lösa problem som att installera ditt nya bredband, komma igång med din smart-TV, få bästa möjliga WiFi-hastighet eller annan teknikhjälp just du behöver! Från 399 kr/timmme (efter RUT) så får du dina teknikproblem lösta!

Hemfixarna hjälper dig med support och installation av teknik oavsett var i landet du bor. De har hela 1200 fixare som alla är testade och certifierade. De är specialister på: datorer, skrivare, nätverk, WiFi, streamingtjänster, tv- och digitalboxar samt smarta hem. Extra tillägg för lång resväg kan tillkomma. Kontakta Hemfixarna för prisuppgift.

Hur fungerar det?

1. Boka en tekniker online

Beställ hem en tekniker som hjälper dig att installera och komma igång med dina produkter. Fyll enkelt i förmuläret och beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Du blir kontaktad

Hemfixarna kontaktar dig för bokning av tid. Även kvällar och helger går bra och du får oftast hjälp inom 24 timmar.

3. Klart!

Hemfixarna kommer hem till dig och ser till att problemet blir löst. De fakturerar dig i efterskott. Inga avi- eller faktureringsavgifter tillkommer.

Din personliga tekniker!

Hemfixarna är bra för dig som tycker att teknik är krångligt eller vill spara på tålamodet! Du beställer hem en tekniker som hjälper dig installera och komma igång med dina produkter.

Beställningen görs enkelt via deras hemsida och du får oftast hjälp inom 24 timmar. Ni kommer överens om en tid som kan vara under en veckodag, kväll eller helg. Du får en personlig tekniker som inte bara kan lösa dina teknikproblem, utan även kan hjälpa till med utbildning och vägledning. Alltid hemma hos dig!

När hemfixarna har slutfört sitt arbete kommer kostnaden hem via en faktura på posten som du betalar inom 14 dagar. Så var det klart och du kan nu njuta av dina uppkopplade produkter och ett enklare liv.