Gå till innehållet

Nya Xiaomi

Köp nya Xiaomi 12, 12 Pro hos oss på Tre.

Xiaomi 12 5G

Xiaomi
12 5G

5 GB surf ingår
399
kr/månad
med 36 månader
delbetalning
Köp nu
Smartklocka för 1 kr
Xiaomi 12 Pro 5G

Xiaomi
12 Pro 5G

5 GB surf ingår
439
kr/månad
med 36 månader
delbetalning
Köp nu

Varför välja Xiaomi 12?

Kamera

Trippelt kamerasystem med bland annat 50 MP-kamera och möjlighet att filma i 8K. Ultravidvinkel-kameran har ett synfält samtidigt som makro-kameran gör att du kan fota med bokeh-effekt (blurrig bakgrund).

Skärm

Högupplöst och heltäckande AMOLED-skärm på hela 6,28" - som dessutom är förstärkt med Gorilla Glas Victus. Med TrueColor och hela 120 Hz för att ge kraft åt din kreativitet.

Batteri

Snabbladda mobilen från 0-100% på bara 17 minuter. Bra om du har bråttom och inte hunnit ladda innan du ska iväg! Med nya Xiaomi får du bättre batteritid med FullHD+ skärm.

Förköp nya Xiaomi 12

Frågor och svar om Xiaomi 12

När du köper en Xiaomi 12 Pro kan du beställa en Xiaomi Watch S1 för bara 1 kr. Värde 2690 kronor (2152 kronor exkl. moms). Gäller så långt lagret räcker. Du får ett mail om hur tar del av erbjudandet.

Du ska då registrera mobilens IMEI nummer i vår tillbehörsshop, allt du behöver veta står i mailet.

Hur hittar jag min nya mobils IMEI-nummer?

Du hittar IMEI numret för din nya Xiaomi 12 Pro på mobilens förpackning, eller så kan du slå in "*#06#" så får du upp det direkt på skärmen.

Ja, Xiaomi 12 har operativsystemet Andriod 12, alltså tillgång till Google Play och alla andra Google-tjänster.

Ja, Xiaomi 12 har stöd för Dual SIM (dubbla SIM-kort).

Xiaomi 12 är 5G-redo/5G Ready. Det betyder att du kan använda 5G på de platser i Sverige där 5G finns tillgängligt i vårt nät.

Ja, Xiaomi 12 stödjer snabbladdning. 120W Xiaomi HyperCharge ger industrins snabbaste laddningshastighet och laddar mobilen till fullt på bara 39 minuter.

Två händer håller i mobilen Xiaomi Mi 11 som visar upp det trippla kamerasystemet.

Alla mobiler från Xiaomi

Läs med om Xiaomi som varumärke och deras historia. Är du inte sugen på det senaste? Kolla in alla mobiler från Xiaomi och hitta din nya favorit redan idag.

Mobilabonnemang utan bindnignstid.

Vårt abonnemang - 3Flexibel

Läs med om vårt abonnemang 3Flexibel där du kan byte telefon är du vill, lägga upp en delbetalning som passar dig och känna friheten av ett obundet abonnemang. Trevligt!

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!