Gå till innehållet

Ingår hos Tre

Här har vi samlat information om både dina förmåner, vad vi erbjuder våra kunder samt vad som förväntas av dig som medarbetare.

Ingår hos Tre

Här har vi samlat information om både dina förmåner, vad vi erbjuder våra kunder samt vad som förväntas av dig som medarbetare.

För dig som medarbetare

Vi på Tre vill att du ska kunna känna dig trygg i din anställning och må bra på arbetsplatsen. Vi har en mängd olika förmåner för att underlätta din vardag.

Vi har gjort omfattande uppgraderingar av vårt nät vilket ger högre surfhastighet på fler platser.

För våra kunder

Vi brinner för att möjliggöra ett smartare och smidigare uppkopplat liv med mobilen i centrum. Här är några av de saker vi gör för att våra kunder ska ha ett bra uppkopplat liv.

Tjejer sitter i en bil med mobiler

Tillsammans

Vår vision och våra mål är vi alla en del av och förväntas driva mot. Hur vi kommer dit kan du vara med och påverka i allra högsta grad.

Fem personer spelar pingis i ett färgglatt kontor.

Jobba med polaren?

Känner du någon som skulle passa perfekt för oss?

Rumskamraten. Den där härliga personen i kassan på ICA. Brorsans nya kille eller den där trevliga grannen du brukar ta en kopp kaffe med. Alla är välkomna till oss på Tre. Be din polare att skicka in sin ansökan redan idag. Glöm inte att märka ansökan med "Tips från medarbetare".

Har du frågor?

Frågorna kan vara många innan första dagen på nya jobbet.

Du kan vara lugn, vi har försökt svara på det mesta här nere på sidan.

Vad ska jag ha på mig? Var äter jag gårdagens vegogryta? Behöver jag ta med något på min första dag? Vilken tid ska jag vara där?

Vanliga frågor och svar

Bra att du frågar. Vi på Tre har en beredskapsgrupp som ständigt håller koll på utvecklingen och ser till att alla som jobbar på Tre har en trygg arbetsplats även under dessa tider. Vi är duktiga på att ställa om!

Sedan mars 2020 bedrivs majoriteten av arbetet för oss som jobbar i 3huset på distans. I våra butiker anpassar vi oss för att ha en trygg och säker miljö, både för oss Treor och för våra härliga kunder.

Du kommer få information från din chef om hur din introduktion till teamet kommer se under distansarbetet och hur just ert teamet arbetar under rådande omständigheter. Tveka inte att höra av dig till din chef med dina frågor. Stay safe!

Vi har ju redan träffats och vi gillar dig, så kom som du är. Är du fortfarande osäker så hör gärna med dina kollegor eller närmsta chef som guidar dig i kläddjungeln.

Självklart finns det ett stort kök med microvågsugnar och kylskåp där du kan fixa med din lunch. På våning 4 hittar du det.

Plocka med legitimation, A-skattsedel, ett glatt humör och ett öppet sinne.

Är du i matlådegänget så har vi kök där du enkelt värmer din mat. Är du på vårt Stockholmskontor så kan du käka en förmånlig lunch i vår restaurang MukBang. Här är det bara att betala med passerkortet så dras det på din lön, smart va? Sen har vi ju globenområdets utbud bara runt hörnet.