Gå till innehållet

Vår kultur.

Kultur och värderingar i vårt nya 3Hus.

Vår kultur.

3Huset.

”Det finns en puls på Tre som inte går att hitta på andra bolag”. ”Det var en chock, på ett positivt sätt, att börja på Tre”. Du kan fråga nästan vem som helst som jobbar på Tre och du kommer få liknande svar. Det är svårt att beskriva Tres kultur för någon som ännu inte har upplevt den.

Att jobba på tre - 3huset

Hur är det att jobba på Tre?

Det ska vara roligt att jobba, du ska känna dig utmanad, uppskattad och inspirerad. Vi på Tre vet att om du går till jobbet med ett leende på läpparna kommer du tillsammans med oss skapa magi.

Att jobba här är så mycket mer än ett jobb, du bidrar till att våra kunder får ett bra uppkopplat liv, du inspirerar och inspireras av alla smarta och drivna kollegor och du kan själv påverka hur din vardag ser ut varje dag. Kulturen är levande och våra värderingar är vägvisare i alla beslut vi tar, allt för att fortsätta vara bäst på det vi gör.

We act like buddies.

We act like buddies

Vi tycker att alla ska få vara sig själva. Därmed behandlar vi varandra och varandras olikheter med respekt. Vi jobbar obehindrat över avdelningsgränserna och ser till att lyfta varandras styrkor, ansträngningar och idéer. Vi är trevligt gäng som tillsammans besitter en enorm styrka.

We work like champions

We work like champions

Som äkta champions gör vi alltid vårt bästa. Vi tar gärna ägandeskap, sätter tydliga mål och jobbar fokuserat. Vi tror på att sikta högt, röra sig snabbt och att alltid lära sig under resans gång. Det ser vi som en stor del i vårt vinnande koncept.

We think like Challengers

We think like challengers

I en snabbföränderlig värld fortsätter vi alltid att vara nyfikna och öppna. För oss finns det inga gamla lösningar som inte kan utmanas eller förbättras. Vi investerar smart, jobbar snabbfotat och nöjer oss aldrig. Som de obotbara utmanare vi är, slutar vi aldrig att tänja på gränserna.

Din utveckling. Vår framtid.

Vi har anställt dig, och vi har en stark tilltro till din förmåga att utveckla ditt arbete, driva förändring och fatta beslut. Vi vill att du ska delta, vara engagerad och ta ansvar. Vi har alla ett gemensamt ansvar och en möjlighet att skapa en bra arbetsplats och en arbetsmiljö där vi mår bra, kan utvecklas och kan ta oss framåt mot våra mål.

Vi drivs alla av gemensamma mål. HUR vi kommer dit kan du påverka i allra högsta grad – genom att leva vår kultur. Din ledare kommer coacha och stötta dig att styra mot våra mål, men det är du som är experten inom ditt område på hur vi kommer dit. För oss är ditt ansvar och ledarskap direkt beroende av varandra. Därför ser vi till att ha de bästa ledarna hos oss på Tre så att du ska fortsätta utvecklas hos oss som medarbetare.

För oss är det viktigt att vi känner delaktighet, engagemang och meningsfullhet. Vi är Buddies, vi är övertygade om att olikheter utvecklar oss som individer, team och företag. Vi brinner för det vi gör och att vi fortsätter ta initiativ och ansvar för att lösa de utmaningar vi har. Tillsammans förbättras vi ständigt, vi ser till att vara bäst på det vi gör och vågar utmana – vi är Challengers och Champions.

Varmt välkommen till Tre!

Möt våra treor.

Haval van Drumpt, CEO Tre Sverige.

17 Q's med Haval

Inspired by Vouge.

Vad stod det i vår VD's senaste SMS och vem bestämmer egentligen hemma hos familjen van Drumpt?

Maria Jonsson invigde 5G i Uppsala

Maria Jonsson

Head Of Network Service

"Jag har varit på Tre i över tio år. Vi har påbörjat en resa som fortfarande pågår."