Gå till innehållet

Packat väskan än?

Tänker du ta cykel, bil, buss eller hooverboard till jobbet? Här har vi samlat lite olika resealternativ.

Hitta hit

Packat väskan än?

Tänker du ta cykel, bil, buss eller hooverboard till jobbet? Här har vi samlat lite olika resealternativ.

Hitta hit

Tips och trix från våra medarbetare.

Vi har frågat några av våra medarbetare om deras första dagar på Tre. Vi passade även på att fråga om de ville dela med sig av lite tips och trix.

Reza Jafari sitter i 3Huset trappor.

Reza Jafari. Loyalty Sales.

Har du några tips och trix du vill dela med dig av till någon som ska börja på Tre?

Ta hjälp och fråga dig fram, alla som jobbar här hjälper mer än gärna till. När jag var ny så kunde kollegor som inte känner mig fråga om hur jag trivs på Tre och önskade mig välkommen. Det gör att när jag ser nyanställda här på Tre så frågar jag detsamma till dem, just för att föra vidare kulturen. Ett tips som hjälpte mig att slappna av är att våga göra fel. När man är ny sitter man i ett team som är anpassat för att bli upplärd. Ingen är perfekt och alla gör fel, man lär sig av sina misstag och det går alltid att rätta till.

Berätta om din första/dina första dagar på Tre.

När jag var ny så var det mycket prat om våra värderingar här på Tre. En värdering jag direkt tyckte stämde in och som även är min favorit är Öppenhet och samarbete. När jag fick en rundvisning på kontoret så märkte jag att alla känner varandra. Jag insåg snabbt vad det beror på – att vi tar hjälp från olika avdelningar för att få våra ärenden lösta. Om det är något man inte vet eller kan så tar man kontakt med den avdelningen som kan hjälpa dig med detta.

Har du frågor?

Frågorna kan vara många innan första dagen på nya jobbet.

Du kan vara lugn, vi har försökt svara på det mesta här nere på sidan.

Vad ska jag ha på mig? Var äter jag gårdagens vegogryta? Behöver jag ta med något på min första dag? Vilken tid ska jag vara där?

Vanliga frågor och svar

Bra att du frågar. Vi på Tre har en beredskapsgrupp som ständigt håller koll på utvecklingen och ser till att alla som jobbar på Tre har en trygg arbetsplats även under dessa tider. Vi är duktiga på att ställa om!

Sedan mars 2020 bedrivs majoriteten av arbetet för oss som jobbar i 3huset på distans. I våra butiker anpassar vi oss för att ha en trygg och säker miljö, både för oss Treor och för våra härliga kunder.

Du kommer få information från din chef om hur din introduktion till teamet kommer se under distansarbetet och hur just ert teamet arbetar under rådande omständigheter. Tveka inte att höra av dig till din chef med dina frågor. Stay safe!

Vi har ju redan träffats och vi gillar dig, så kom som du är. Är du fortfarande osäker så hör gärna med dina kollegor eller närmsta chef som guidar dig i kläddjungeln.

Självklart finns det ett stort kök med microvågsugnar och kylskåp där du kan fixa med din lunch. På våning 4 hittar du det.

Plocka med legitimation, A-skattsedel, ett glatt humör och ett öppet sinne.

Är du i matlådegänget så har vi kök där du enkelt värmer din mat. Är du på vårt Stockholmskontor så kan du käka en förmånlig lunch i vår restaurang MukBang. Här är det bara att betala med passerkortet så dras det på din lön, smart va? Sen har vi ju globenområdets utbud bara runt hörnet.