Gå till innehållet
En man med skägg och grön jacka står utomhus och tittar på film i sin surfplatta. han har trådlösa hörlurar i öronen.
En man med skägg och grön jacka står utomhus och tittar på film i sin surfplatta. han har trådlösa hörlurar i öronen.

Typiskt Tre

Roligheter, det är kul! Vi på Tre gillar när det händer saker och allra helst får de hända hela tiden. Halloweenpyssel med hela tjocka släkten, skattjakt på kontoret eller ett fullfjädrat Diwali-firande. Det är några typsika grejer som kan stå på agendan.

Och på tal om agenda - visste du att vi på Tre har vår egen kalender där vi själva väljer vilka högtider vi vill vara lediga på? Julafton, Pridefestivalen, Chanukka eller Eurovision - du väljer själv. Utöver allt detta jobbar vi drivet, fokuserat och med målet att vinna. Och vinna gör vi - för åttonde året i rad har vi utsetts till Sveriges bästa arbetsgivare av Great place to work. Vår starka kultur är vår bästa Buddy när vi tar oss an nya utmaningar i en bransch där vi alltid hittar på något nytt.

Två kvinnor sitter tillsammans på en grå betongbänk och samtalar. Den ena kvinnan visar den andra något på sin mobil.

Bäst på att vara oss själva

Varför vara som alla andra? Äsch, vi satsar på att vara bäst på att vara oss själva. Samtidigt är vi inte sena med att testa gränser och tänka nytt. Kanske inte så mycket för andras skull, utan mest för vår egen, för vem vill inte utvecklas?

För oss är det viktigt att ta vara på alla våra styrkor och småknäppa egenheter. Tillsammans bygger vi Tre, som utmanar och tar sig an telekombranschen på vårt alldeles egna sätt.

Kvinna och man. Kvinnan tittar över mannens axel. Mannen håller i en mobiltelefon.

Massor av snack. Och verkstad!

Undrar du hur livet egentligen är på Tre? Då kan du tjuvkika på vårt instagramkonto @livetpa3 eller lyssna in vår Podd med samma namn.

Vi på Tre gillar att snacka och fokuserar gärna på det roliga. Jo, vi kan vara nystrukna och seriösa när det väl gäller, men man behöver ju inte överdriva.

Leende kvinna med grått, yvigt hår lyssnar på musik i ett par on ear-hörlurar.

Vi backar dig

Vi vet att du kanske inte kommer att jobba hos oss i hela ditt liv (även om inget skulle göra oss gladare!). Däremot vet vi att du alltid kommer att jobba med dig själv på det ena eller andra viset.

På Tre vill vi att du ska utmanas, utvecklas och lära dig så mycket du kan under resans gång. Vår kultur kommer att peppa dig att vara dig själv, hitta din väg framåt och nappa på utmaningar som känns rätt för dig. Oavsett vem du är, så har du mycket att ge och få på Tre.

Att vinna priser, det är Trevligt!

Okej, nu säger vi det. Vi är riktigt stolta över vilka vi är som arbetsgivare. Med det sagt vet vi att ingen arbetsplats är komplett i alla vinklar och vrår och därför jobbar vi stenhårt och hela tiden för att bli ännu bättre för alla Treor.

Kanske är det en av anledningarna till varför vi åtta år i rad blivit korade till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser hos Great place to work och är det företag som är längst listade hos Karriärsföretagen som ett framtidsföretag. Det tycker vi är lite typsikt Tre.

Vill du till startsidan för att göra karriär hos oss?

Trevligt. Då hjälper vi dig, följ bara länkan nedan.