Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Kvinna i grå tröja står och kollar glatt in i kameran.

Trevligt på jobbet

Ovanligt trevligt på jobbet

Tre startades med ambitionen att revolutionera mobilbranschen – och vår strategi var att lära oss så lite som möjligt av våra konkurrenter.

Hur vi tänkte? Jo, vi tänkte att om vi gör som alla andra – då blir inget bättre, smidigare, mer lönsamt eller... roligare? Då blir det ju bara som vanligt. Och det är ju ingen vidare sporre för att gå till jobbet. Eller hur?

"Vi tror på mjuktuffhet!" med vit text på gradient bakgrund.

Vi tror att människor vågar vara djärva på riktigt först när de ges trygghet, support och bra ledarskap. Vårt mål är att du ska ha ditt arbetslivs bästa chef på Tre. En trygg och fast hand i ryggen som låter dig gå framåt och utvecklas. Snabbt! För vem vet? Du kanske är här för evigt, men förmodligen inte. Så hellre rivstarta, både för din och för vår skull.

"Du och jag. I ett lag." med vit text på gradient bakgrund.

På Tre ser, stöttar och utvecklar vi individer, men vi vet att starka, individuella ”jag” blir ännu starkare som lag. Vi tror på att göra saker tillsammans! Att starka team byggs av människor som tänker olika - och att riktigt bra saker händer när starka individer vågar sticka ut.

"Vi älskar olika" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre älskar människor, och vi hatar orättvisor. Men vi skyndar oss inte med att ropa att vi har en lösning. Vi lägger krutet på att hitta problemen och försöka lösa dem från grunden. Vi tror att mod och ärlighet är vägen framåt för att få syn på strukturer och kulturer som står i vägen för jämlikhet. Också här hos oss.

"Vi tror på din spanskakurs!" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre applåderar bra resultat, inte långa arbetsdagar. Du och ditt team ska alltid nå era mål, men hur – det är upp till er. För att du ska kunna maxa på jobbet råkar vi veta att du också måste ta hand om din fritid. För hela du ska ju funka. Så din spanskakurs och fotbollsträning blir liksom viktiga för din chef. För annars blir det inte bra i längden.

Ja, du hör. På Tre sjunger vi lite som vi vill. Och visst låter det ganska bra? Genom att välja våra egna vägar har vi åtta år i rad blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser, utsetts till att ge det bästa bemötandet i våra butiker, lanserat 5G först av alla operatörer och mycket annat. Så något rätt gör vi ju. Genom att göra lite tvärtom. Ja, vad säger du? Det låter väl Trevligt?

Välkommen till Tre!

Tre som arbetsplats - Great place to work 2021 loggan i blått och rött med gradient bakgrund

Vi vinner priser!

Vi är riktigt stolta över vilka vi är som arbetsgivare. Med det sagt så vill vi visa dig våra utmärkelser.

En helikoptervy på södra Stockholm där globen skymtar på höger sida och Trehuset på vänster sida.

Hitta till oss

Hitta till vårt huvudkontor i Stockholm, våra butiker i hela landet och våra sociala medier.