3Byt Upp.

Med 3Byt upp kan du byta mobil en gång under bindningstiden. 3Byt Upp är en kostnadsfri tjänst och gör så att du alltid kan ha den senaste mobilen.

M

Skaffa 3Byt Upp.

När du köper 3Fastpris 60GB i 24 månader med utvalda mobiler får du 3Byt Upp på köpet. Du kan byta mobil en gång under bindningstiden.

M

Hur funkar det?

Ta med dig din gamla mobil till någon av våra 3Butiker. Där går vi igenom din mobil och ser till att den är fungerande och har ett normalt slitage. När mobilen är godkänd att bytas in tar personalen hand om din gamla mobil och du väljer en ny mobil.

M

Vad kostar det?

Det kostar ingenting att använda 3Byt Upp när du tecknar vårt abonnemang 3Fastpris 60GB med utvalda mobiler. Välj den mobil som passar dig idag och uppdatera med en ny mobil om några månader.

Välj en ny mobil.

Nu kan du byta mobil under bindningstiden. Om du köper en ny mobil idag kan du uppdatera dig med en nyare modell om ett par månader.

Hitta din favorit

Frågor och svar.

Undrar du hur det går till att byta mobil under bindningstiden? Hur ofta du kan byta mobil? Här hittar du svar på dom vanligaste frågorna om hur det går till med 3Byt upp.

Hitta svaren på dina frågor