Galaxy S8 och Galaxy S8+.

Köp din Samsung Galaxy S8 och S8+ till oslagbart pris.

Samsung Galaxy S8 och S8+ har infinity-skärmar och integrerade knappar som förhöjer upplevelsen av surf, film och bilder. De är även vattentåliga och har stöd för Bluetooth 5.0.

Vilken storlek väljer du?

Galaxy S8.

Från 399 kr/mån.

Med 3Fastpris 1 GB* i 24 mån.

Minsta totalkostnad: 9576 kr

  • 5.8" kristallklar skärm
  • Lätt och nätt i handen
  • Fri aktivering på tre.se - spara 250 kr

Beställ här

Galaxy S8+.

Från 449 kr/mån.

Med 3Fastpris 1 GB* i 24 mån.

Minsta totalkostnad: 10 776 kr

  • 6.2" kristallklar skärm
  • En galax av möjligheter
  • Fri aktivering på tre.se - spara 250 kr

Beställ här

* Om användandet överstiger inkluderad datamängd spärras abonnemanget för datatrafik. Därefter kan mer data köpas till efter behov. Vid nästa månadsskifte blir det automatiskt full hastighet igen.

Operatörslåsning
Mobilen är operatörslåst under de första 12 månaderna. Månad 13-24 kan mobilen låsas upp mot en avgift om 350 kr. Efter bindningstidens utgång kan mobilen låsas upp kostnadsfritt.

Vad ingår i 3Fastpris?
I abonnemanget 3Fastpris ingår obegränsat med samtal och SMS i Sverige. Du väljer själv hur mycket data du behöver. Dessutom har du stöd för WiFi-samtal och surfen för musikstreaming upp till 70 GB per månad ingår.

Betala med mobilen.

Lämna plånboken hemma och betala med din mobil istället. Samsung Pay är en enkel och säker betaltjänst i mobilen. Fungerar där du handlar med kort och är kompatibelt med de flesta befintliga betalterminaler i Sverige. 

Läs mer

8 saker vi älskar med Galaxy S8.

Här är åtta saker som gör kameran i nya Samsung Galaxy S8 till ett skarpt nöje – och dig själv till en riktig mästerfotograf.

Jag vill bli en mästerfotograf