Till innehållet
Meny

Just nu 1200 kr rabatt. Välj modell, färg och surfmängd.

Köp Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) med någon av våra Apple-mobiler. Du väljer själv vilken iPhone, vilken färg, hur mycket surf och den Apple Watch som passar dig bäst. Apple Watch lägger du till i sista steget.

Beställ med mobil

Aluminiumboett med dimgrått sportband.

42 mm 149,79 kr/mån i 24 mån.*

Aluminiumboett med svart sportband.

42 mm 149,79 kr/mån i 24 mån.*

Boett i rostfritt stål med milanesisk loop.

42 mm 262,29 kr/mån i 24 mån.*

F

Mer om Apple Watch.

Fördelar, egenskaper och hur Apple Watch-anslutning hos Tre fungerar för att ringa och SMSa med klockan.

Till frågor och svar

Pettersson har testat

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

"...Allt som allt är det här den bästa smartklocka jag någonsin använt, jag är extremt nöjd med Apple Watch Series 3 GPS + Cellular. Smidigheten med att kunna lämna mobilen hemma och ändå vara tillgänglig är fantastisk..."- Pettersson, kund hos Tre sedan 2013.

Läs hela recensionen

Vill du endast köpa Apple Watch Series 3?

Ring oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

*Priset avser månadskostnad för klockan i 24 månader vid köp tillsammans med abonnemang och Apple-mobil på tre.se. Tillval av tjänsten Apple Watch-anslutning för att ringa och SMSa med klockan kostar 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid. Just nu ingår Apple Watch-anslutning de första sex månaderna för 0 kr/mån. Tjänsten Apple Watch-anslutning förutsätter att du har 3Abonnemang. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) är kompatibel med iPhone 6 och senare modeller med iOS 11 eller senare versioner. Din parkopplade iPhone måste vara påslagen och ansluten till WiFi eller mobilnätet för att du ska kunna skicka SMS, men den behöver inte vara i närheten.

Beställ med mobil