Kan det bli bättre?

Veckans Så Mycket Bättre-deal: Samsung Galaxy S8. Hörlurar ingår med 3Fastpris 6-60GB

Stolt huvudsponsor.

Vi på 3 älskar musik och Så Mycket Bättre, och därför går vi in som stolta huvudsponsorer av årets Så Mycket Bättre. Följ årets deltagare i TV4 varje lördag, och följ även vårt samarbete med förra årets deltagare Danny Saucedo i reklampausen och i våra sociala kanaler varje vecka. Sen kan ni avgöra vem som egentligen var bäst – Danny 2016, eller Icona Pop, Uno, Kikki, Eric Saade, Sabina Ddumba, Moneybrother eller Tomas Andersson Wij i år?

Så Mycket Bättre förr?

Parallellt med årets Så Mycket Bättre, kan du följa en miniserie i sju delar med en av stjärnorna från förra årets Så Mycket Bättre – Danny Saucedo. Danny har drabbats ”post-production blues” och kan inte riktigt släppa sitt deltagande säsongen 2016, utan han vill gärna vara med igen! I små humoristiska filmer kan du varje vecka följa Danny och hur han hanterar sin tillvaro nu när det är dags för nästa gäng artister att inta Så Mycket Bättre-huset på Gotland.

Se första filmen

Följ Dannys resa.

Vecka 1.

Se film

Vecka 2.

Se film

Vecka 3.

Se film

Vecka 4.

Se film

Vecka 5.

Se film

Vecka 6.

Se film

Vecka 7.

Se film

Surf på musikstreaming.

Du vet väl att hos 3 ingår surf på musikstreaming i alla fastprisabonnemang? Det innebär att så länge du har surf kvar på ditt abonnemang kan du streama musik, utan att det påverkar din övriga surfmängd. Så in och streama årets Så Mycket Bättre-deltagare nu!

Läs mer om 3Musiksurf