Till innehållet
Meny

Sekretessvillkor för 3Fyll På.

3Fyll På (”Appen”) är en påfyllningsapp framtagen av Smartrefill i Helsingborg AB för Hi3G Access ABs räkning (nedan ”3 Sverige”).


Appen låter användarna administrera sitt kontantkort genom att fylla på det med värdebevis. Genom att logga in i Appen så kan användaren köpa värdebevis, kontrollera kvarvarande saldo på ett eller flera kontantkort samt spara kreditkortsuppgifter och konfigurera återkommande påfyllningar.
När du skapar en användarprofil i Appen sparas användarnamnet du väljer, ditt personnummer, din säkerhetskod och ditt mobilnummer hos 3 Sverige. Information sparas endast för att säkerställa varje användarprofil, förebygga spam/fejkkonton och möjliggöra full funktionalitet i Appen.
Det går att använda Appen utan att skapa en användarprofil, då är det enbart möjlighet att köpa värdebevis med kreditkort.


Genom att använda Appen samtycker du att den information du delger 3 Sverige behandlas av 3 Sverige och dess underleverantörer i syfte att tillhandahålla Appens tjänster till dig. Enligt 26 § personuppgiftslagen har du rätt att gratis, en gång per kalenderår få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att, enligt 28 § personuppgiftslagen, begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Begäran måste ske skriftligen enligt Datainspektionens regler och registerutdraget skickas till dig inom en månad.

Begäran skickas till:
Hi3G Access AB
Att: Personuppgiftsombud
Box 30213
104 25 Stockholm


Du har rätt att när som helst ta tillbaka ett tidigare lämnat samtycke. Övrig information om hur dina personuppgifter behandlas av 3 Sverige för att tillhandahålla telefoni- och datatjänster finns under prislistor.
Uppgifterna behandlas så länge behandlingen är nödvändig för att tillgodose de angivna ändamålen.


För att kunna analysera hur Appen används och därigenom förbättra/utveckla appen skickas viss data till tredje part (Google Analytics). Det görs oavsett om du valt allt logga in eller ej, och gäller saker som användande av olika funktioner och information om den enhet som används (operativsystem, skärmstorlek osv). Data som skickas är anonym och kan inte knytas till enskilda användare.

Tillbaka till villkor & blanketter