Till innehållet
Meny

Samtycke.

Din integritet är viktig för oss. Därför behöver vi ditt samtycke för vissa behandlingar av dina personuppgifter.

Trafikuppgifter.

För att kunna tillhandahålla dina tjänster och produkter och för att kunna ge dig bra och anpassade erbjudanden, behöver Tre behandla uppgifter om dig, t.ex. namn, telefonnummer och e-post. Sådana uppgifter behandlar vi dels med stöd av avtalet med dig dels utifrån att vi har ett berättigat intresse. Vi behöver även behandla sådana uppgifter om dig som skapas i våra nät när du till exempel ringer, surfar eller mailar, så kallade trafikuppgifter.

Trafikuppgifter behandlar vi, med stöd av regler om elektronisk kommunikation, för att kunna överföra din kommunikation och för att fakturera dig. Vi vill även behandla dina trafikuppgifter för att bättre förstå vilka erbjudanden som kan vara relevanta för dig. För detta behöver vi ditt samtycke. För att du ska känna dig bekväm med hur dina uppgifter behandlas, ger vi dig även möjlighet att ange på vilket sätt du vill att vi kontaktar dig.

3Musiksurf.

För att Tre ska kunna erbjuda dig musikstreaming utan att det påverkar din totala datamängd måste denna typ av datatrafik kunna identifieras och särskiljas från övrig datatrafik.

Några av musikstreamingtjänsterna vilar på en teknisk lösning som gör att Tre behöver titta något djupare än annars på din datatrafik för att kunna identifiera musikstreamingen. Tre behöver därför ditt samtycke till behandlingen av uppgifter i din elektroniska kommunikation för de musikstreaming¬tjänster som vid var tid kräver det. 

Vi vill understryka att Tre, i syfte att kunna identifiera musikstreamingtjänsterna, aldrig tittar på uppgifter såsom ditt användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan snarlik information i samband med behandlingen.

Återkalla samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Viktigt att notera är att om du återkallar ditt samtycke, kanske vi inte kan fortsätta att tillhandahålla dina tjänster på samma sätt som tidigare. Kontakta oss eller logga in på Mitt3 för att se dina inställningar för samtycken.

Vår integritetspolicy.

Se vår fullständiga integritetspolicy