Till innehållet
Meny

Hitta min iPhone.

Du har blivit hänvisad till denna sida då du skickat din Apple-produkt i retur till vårt huvudlager utan att stänga av Hitta min iPhone.

Vikten av varför funktionen måste stängas av har tidigare kommunicerats till dig och vi ber dig nu logga in på ditt iCloudkonto och stänga av Hitta Min iPhone.

När detta är gjort fyller du i formuläret längre ner på sidan och därefter kommer vi fortsätta hantera din retur.

Vad är Hitta min iPhone?

Funktion via iCloud.

Hitta min iPhone är en funktion som Apple erbjuder via sin tjänst iCloud. Med hjälp av funktionen kan du söka efter en borttappad produkt, t ex iPhone eller iPad.

Hitta min iPhone och iOS7 eller senare.

När funktionen Hitta min iPhone är aktiverad kopplas hårdvaran ihop med ditt Apple-ID. Detta innebär att produkten skyddas och kan inte användas med ett annat Apple-ID innan Hitta min iPhone stängs av. Hårdvaran blir därmed helt låst för användning och kan inte returneras.

Detta gäller alla Apples produkter från iPhone 4 och framåt samt alla modeller av iPad, under förutsättning att iOS7 eller senare används.

Hur stänger jag av Hitta min iPhone?

Följ anvisningarna på länken nedan för att stänga av funktionen.

Anvisningar - Stäng av Hitta min iPhone

Har du Borttappat läge aktiverat på din iPhone/iPad?

Om du har funktionen Borttappat läge aktiverat behöver du stänga av den för att vi ska kunna fortsätta hantera din reparation. Såhär stänger du av funktionen



Formulär.

Fyll i formuläret nedan när du har stängt av Hitta min iPhone. Därefter kommer vi fortsätta hantera din retur.

Har du ett skärmlås?*

*Ett skärmlås skyddar din telefon från andra användare. Man aktiverar funktionen själv och anger en skärmlåskod man vill använda. Skärmlåskod är inte samma sak som PIN-kod.
*Returordernumret fick du i samband med att du kontaktade oss och meddelade att du ville göra en retur. Har du inget nummer behöver du inte fylla i fältet.