Till innehållet
Meny

3Dela data inom EU.

Den 29 maj 2017 förändrade vi våra roamingavgifter inom EU. För dig som har vår tjänst 3Dela data innebär det vissa förändringar när du befinner dig i EU.

Hur mycket du kan surfa beror på vilket abonnemang du tar med dig utomlands. Om du åker till ett EU-land och tar med dig din mobil med exempelvis abonnemang 3Fastpris 6 GB kan du surfa för 6 GB på resan. Det abonnemanget som följer med på resan är den surfen som du kan använda.

Frågor och Svar.

Kan jag använda all min surf som ingår i 3Dela data i EU?
Nej, det går inte. Om du tar med dig din mobil med ett abonnemang på 6 GB surf så kan du använda 6 GB som mest. Har du däremot surfat upp all din data på tex mobilen i Sverige så kan ditt abonnemang "låna" surf från ditt bredband om det finns kvar surf där. Då förs samma mängd över som ditt mobilabonnemang har i grunden, i detta exempel 6 GB. Se hur mycket surf som ingår i ditt abonnemang genom att logga in på Mitt3

Kan jag köpa till mer data om jag behöver?
Ja, det kan du göra. Om du vill köpa till mera data gör du det som vanligt. Antingen via SMS eller Mitt3.

Läs mer om roaming

Allt om roaming.

Allt om roaming.

Här hittar du svar på frågor om roaming. Se vad som ingår i ditt abonnemang, hur mycket du kan surfa när du är i ett EU-land och mycket mer

Läs mer

Mina sidor hos 3.

Mina sidor hos 3.

På Mitt3 får du en bra överblick över ditt abonnemang, du kan se hur mycket data du har använt, betala din faktura och mycket mer.

Logga in på Mitt3

Prislista.

Prislista.

Här kan du se prislistan med exakt vad som ingår i ditt abonnemang och vad det kostar.

Öppna prislistan