Till innehållet
Meny

Surfa i utlandet.

4

3Världen.

Aktivera tilläggstjänsten 3Världen med våra abonnemang 3Surfa 10GB - 3Surfa Obegränsat med bindningstid. Med tjänsten kan du surfa till samma pris som i Sverige i 50 utvalda länder.

Läs mer om tjänsten

4

Surfa som hemma i hela EU.

Med många av våra mobilabonnemang kan du ringa, skicka SMS/MMS och använda din surf både i Sverige och utlandet.

Läs mer om roaming

4

Ryssland & Europa.

Surfa tryggt i flera Europeiska länder utanför EU/EES. Nu kan du använda din mobil lika mycket på resan som du gör hemma

3Surfpass Ryssland & Europa

4

Nordamerika.

Nu har det blivit billigare att surfa med mobilen när du semestrar i Nordamerika. Fortsätt håll kontakten och dela med dig av bilder på sociala medier.

3Surfpass Nordamerika

4

Asien.

Vi har lägre pris på surf i många länder i Asien. Nu kan du använda din mobil lika mycket på resan som du gör hemma.

3Surfpass Asien

4

Förenade Arabemiraten.

Med lägre priser i Förenade Arabemiraten kan du ringa, skicka SMS/MMS och surfa på semestern. Behöver du mycket surf på resan kan du köpa 3Surfpass.

3Surfpass Förenade Arabemiraten

4

Sydamerika.

Med lägre pris på samtal, SMS/MMS och surf blir det enklare för dig att hålla kontakten med vänner och familj på semestern.

3Surfpass Sydamerika

4

Populära utlandstjänster.

Ska du utomlands eller ringer mycket till utlandet? Vi har utlandstjänster som passar dig som vill kunna ringa, skicka SMS/MMS och surfa utan att tänka på kostnaderna.

Kolla in våra tjänster

4

Kostnadstak.

Med ett kostnadstak blir det lättare för dig att hålla koll på datakostnaderna när du är i utlandet. Tjänsten är kostnadsfri och finns på alla våra abonnemang.

Få koll på dina kostnader