Till innehållet
Meny

Använd mobilen utomlands.

När du är utomlands ska du inte behöva oroa dig för höga surfkostnader. Vi vill att du ska kunna surfa, maila och googla utan att tänka på fakturan. Vi har tagit fram tillvalstjänster som ser till att du kan nyttja din mobil när du är utomlands på samma sätt som du gör när du är hemma, utan att det kostar skjortan.

Inom EU/EES.

  • EU-roaming innebär att du kan använda ditt abonnemang i EU precis som hemma. Har du tex. ett mobilabonnemang där det ingår obegränsat med samtal, SMS/MMS och inkluderad datamängd kan du använda det både i Sverige och EU/EES.

3Världen.

  • Med vår tilläggstjänsten 3Världen som ingår i våra abonnemang 3Surfa 10GB - 3Surfa Obegränsat kan du surfa till samma pris som i Sverige i 50 utvalda länder.

Övriga länder.

  • 3Surfpass passar dig som ska på semester i flera dagar och vill kunna använda mobilsurf som hemma, utan att det kostar skjortan. 3Surfpass finns i Förenade Arabemiraten, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Egypten, Ryssland och övriga Europa (ej EU/EES).

  • 3Resa är för dig som vill kunna hålla kontakten med familj och vänner genom att ringa, skicka SMS och surfa från USA, Turkiet och Thailand till ett paketpris.

  • 3Global är perfekt för dig som är i Sverige och vill ringa utomlands.

Surfa tryggt med kostnadskontroll i utlandet.

Kostnadstak data utland hjälper dig att hålla koll på datakostnaderna när du är i utlandet. Med kostnadstaket känns det tryggare att använda mobilen på semstern. Använd telefonen som du gör när du är hemma, surfa, spela och maila.

På alla våra abonnemang är kostnadstak data utland automatiskt inställt på att du kan surfa för 575 kronor i månaden när du är utomlands.

Utland

Utland.

Vi vill att du ska kunna använda din mobil som vanligt även när du är utomlands. Här får du koll på priser, hur du surfar tryggt och våra smarta utlandstjänster.

Gå till Utland

Kundservice.

Kundservice.

Vi hjälper dig att förklara fakturan, förnya ditt abonnemang och tipsar om smarta uppdateringar och manualer för mobiler och bredband.

Gå till Kundservice