Till innehållet
Meny

Information om ångerrätt.


Ångerrätten gäller om du köper en vara eller tjänst på distans av Tre. På distans innefattar t ex via www.tre.se, över telefon med Tre eller utanför Tres affärslokaler. Om du ångrar ett sådant avtal ska du meddela 3Kundservice detta inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Inom 14 dagar efter sådant meddelande ska du sända tillbaka varan till Tre med den fraktsedel som för detta ändamål skickats till dig från Tre. Tre kan i vissa fall debitera dig för returkostnad, för närvarande 98 kr.

Tänk på att du är ansvarig för den värdeminskning som uppstår om du hanterar varan i större omfattning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion. Om du skickar tillbaka en vara som inte kan säljas som ny kommer vi att debitera dig för den kostnad som värdeminskningen innebär för oss. För att undvika betalningsskyldighet ber vi dig därför att inte använda produkten förrän du bestämt att du vill behålla den. Aktivera inte SIM-kort i mobilen/surfplattan och installera inte några program i terminalen du köpt av oss. Vi rekommenderar att du behåller plastskyddsfilmen på display och baksida, och att du skickar med originalförpackningen. Skicka också med eventuella tillbehör kampanjvaror du mottagit tillsammans med din hårdvara.

Om du har börjat använda tjänsterna innan du utövar ångerrätten är du skyldig att ersätta Tre för de samtal och den datatrafik som registrerats på ditt abonnemang.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

När du handlar på www.tre.se bjuder vi på frakten, oavsett vad du beställer.