Återvinn din gamla mobil.

Sänk din månadskostnad eller skänk pengarna till Barncancerfonden.

Ge din gamla mobil
ett nytt liv.

Visste du att hälften av svenskarna har minst tre gamla mobiler som ligger hemma och skräpar? Om du lämnar in de mobiler du inte längre använder kan du sänka din månadskostnad eller skänka pengarna av mobilernas värde till Barncancerfonden – samtidigt som du gör en tjänst för miljön.

Så gör du.

J

Gå till en 3Butik.

Kom in med din gamla mobil till en av våra 3Butiker. Mobilen behöver inte vara köpt av oss, vi tar emot alla mobiler.

S

Värdera mobilen.

Butikspersonalen kontrollerar och värderar din mobil medan du väntar. Värdet bestäms utifrån modell och mobilens skick.

7

Få rabatt.

Värdet av din gamla mobil används för att sänka månadsavgiften på ett nytt eller befintligt abonnemang. Du kan också donera värdet till Barncancerfonden.

Dags för ny mobil?

Vi har nyheter från Apple, Samsung och Sony. Vilken mobil passar dig? Även om du köper din mobil online kan du fortfarande sänka din abonnemangskostnad eller skänka pengarna till Barncancerfonden. Ta bara med dig din nya och gamla mobil till en 3Butik så hjälper butikspersonalen dig.

Se alla mobiler här

Organisationer vi stöttar.

Barncancerfonden.

3 är samarbetspartner till Barncancerfonden som jobbar för att bekämpa barncancer. Som 3Kund kan du vara med och bidra genom att lämna in din gamla mobil och skänka värdet av telefonen till Barncancerfonden.

Läs mer

My Dream Now.

My Dream Now är samverkan mellan skola och arbetsliv, genom t.ex. prao och klasscoach. Medarbetare på 3 coachar åttondeklassare i utsatta områden under ett år.

Läs mer

Ung Företagsamhet.

3 samarbetar med Ung Företagsamhet som är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har de utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande.

Läs mer

Ett hållbart samhälle.

Vi är övertygade om vi delar med oss så kan vi alla bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför samarbetar vi med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Läs mer