Till innehållet
Meny

Det finstilta.

*5G redo: Samsung Galaxy S20-serien är förberedd att fungera med Tres 5G-nät, så snart det är utbyggt på frekvensband som modellerna stödjer i ditt område. 5G-nätet byggs ut successivt under 2020 och kommande år. Vi uppdaterar kontinuerligt tre.se med vilka produkter som fungerar i vårt 5G-nät och på vilka platser. Självklart fungerar S20-serien utmärkt i vårt befintliga 3G och 4G-nät.

Erbjudande: 3Återvinn-rabatt på nya Galaxy
Erbjudandet gäller för privatpersoner t o m 13 mars 2020 vid köp av valfri modell från Samsung Galaxy S20-serien samt återvinning av smartphone i 3Butik inom 14 dagar från det att den nya mobilen mottogs. Rabatten vid inbyte varierar beroende på den inbytta mobilens skick och modell. Slutlig värdering sker på plats i 3Butik. I abonnemanget 3Surfa 15GB ingår 15 GB data/mån, samt samtal, SMS och MMS inom EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet, samt betal- och satellitsamtal/-SMS).

Ordinarie 3Återvinn
Erbjudandet om rabatt gäller vid återvinning av smartphone i 3Butik. Slutgiltig värdering sker på plats i 3Butik och given värdering gäller i 14 dagar och förutsätter att produkten är i samma skick som vid värderingstillfället. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.