Till innehållet
Meny

Delad glädje.

Vad härligt att ni har samlat familjen hos Tre. Njut av delad surf och delade tjänster.

y

Ni delar på surfen.

Alla extra användare har ett eget nummer med obegränsade samtal, SMS/MMS i Sverige och ni delar på surfen som ingår i huvudabonnemanget.

w

Surfa vidare inom EU/EES.

Alla medlemmar i er Tre-familj kan använda den inkluderade surfen både inom Sverige och EU/EES. Delar ni på obegränsad surf kan ni använda 60 GB/månad inom EU/EES.

Se vilka länder som ingår

u

3Världen.

Om huvudabonnemanget i er Tre-Familj har tilläggstjänsten 3Världen har även de anslutna extra användarna det. Surfa och ring i 80 länder till samma pris som inom Sverige.

Mer om 3Världen

H

Din faktura

De extra användare som är kopplade till ditt abonnemang visas som separata abonnemang med namnet 3Extra Användare på din faktura. Se din faktura och följ ert användande på Mitt3.

Logga in på Mitt3

A

Upp till fem extra användare.

Vill du lägga till fler extra användare eller ansluta ett 3Bredband Go till din Tre-familj?
Ring oss så hjälper vi dig.

Ring oss

3Bredband Hemma
100 kr rabatt på obegränsad surf.

Som tack för att du har samlat dina abonnemang hos oss vill vi ge dig 100 kr rabatt/månad på 3Bredband Hemma med obegränsad surfmängd i Sverige.

Skriv in rabattkoden SAMLA i din beställning för att aktivera rabatten.

299 kr/mån
i 24 månader.


Ord. pris 399 kr/mån
Minsta totalkostnad 7 176 kr. Värde router: 1 695 kr.

Ta del av erbjudandet

Vanliga frågor och svar.

Kan både huvudabonnemang och 3Extra Användare streama musik utan att det dras från den totala surfmängden?


Ja, så länge huvudabonnemanget har surf kvar är det bara att lyssna vidare!

Går det att begränsa hur mycket surf 3Extra Användare använder?


Nej

Kan 3Extra Användare köpa extra surf?


Ja, vill du spärra den möjligheten kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Kan 3Extra Användare skicka surf via appen 3Skicka Surf?


Nej, men de kan ta emot surf via 3Skicka Surf.

Går det att göra om ett mobilabonnemang till en 3Extra Användare?


Ja, om det är mindre än fyra månader kvar av bindningstiden på mobilabonnemanget. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Har 3Extra Användare någon bindnings- eller uppsägningstid?


Nej. 3Extra Användare kan avslutas helt utan bindnings- eller uppsägningstid. Huvudabonnemangets bindningstid påverkas inte av att 3Extra Användare läggs till eller tas bort.

Vad händer om surfen tar slut?


Då kan du köpa mer surf på Mitt3.

Jag har ett bredband hos Tre, kan jag dela surf med det också?


Ja, om du lägger till tjänsten 3Dela Data kan du dela surf mellan ett 3Surfa-abonnemang med 3Extra Användare och ett 3Bredband Go. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data.

Villkor.

Avtal om 3Extra Användare förutsätter att huvudabonnemanget är ett 3Surfa OBG, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB till ordinarie pris. 3Extra Användare kan inte kombineras med rabatter på huvudabonnemanget om inget annat anges, med undantag för eventuell 3Bredband Hemma-rabatt. 250 kr aktiveringsavgift tillkommer för varje extra användare. Max fem 3Extra Användare per huvudabonnemang. I abonnemanget 3Extra Användare ingår obegränsade röstminuter, SMS och MMS som kan användas inom Tres nät i Sverige (gäller ej betal- och satellitsamtal), till andra nät i Sverige samt inom EU/EES. Detta gäller trafik från EU/EES-land till Sverige samt trafik från EU/EES-land till besökt eller annat EU/EES-land. Startavgiften för samtal är samma som i Sverige. Vid köp av 3Extra Användare ingår tjänsten 3Dela Data som fungerar med 3Surfa OBG, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB samt 3Bredband Go-abonnemang utan extra kostnad. För datadelning med övriga abonnemang krävs tjänsten 3Dela Data för tillkommande kostnad om 49 kr per månad och abonnemang. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.