Till innehållet
Meny

Vanliga frågor och svar.

Vilka Tre-abonnemang kan lägga till extra användare?

Alla 3Surfa-abonnemang med minst 5 GB inkluderad surf kan lägga till upp till fem extra användare. Tänk på att eventuella rabatter på huvudabonnemanget försvinner om du väljer att lägga till extra använadare (gäller ej rabatt från 3Återvinn).Vad ingår för den extra användaren?

Den extra användaren får ett eget mobilnummer och samtal, SMS och MMS ingår. Alla extra användare och huvudabonnemanget delar på den surf som ingår i huvudabonnemanget.Om jag lägger till extra användare på ett 3Surfa Obegränsat, får alla extra användare obegränsad surf?

Yes! Bra va? Obegränsad surf gäller i Sverige. Inom EU/EES och 3Världen max 60 GB surf.Ingår tilläggstjänsten 3Världen?

Ja, om huvudabonnemanget har tilläggstjänsten 3Världen med surf och samtal i 80 länder så ingår det för alla som läggs till.Har 3Extra Användare någon bindnings- eller uppsägningstid?

3Extra Användare har ingen bindningstid, men en månads uppsägningstid. Huvudabonnemangets bindningstid påverkas inte av andra 3Extra Användare som läggs till eller tas bort.Hur gör jag för att lägga till en 3Extra Användare till mitt abonnemang?

Då är du varmt välkommen att ringa oss på 073 - 530 06 31 eller besöka någon av våra 3Butiker så hjälper vi dig.

Hur gör jag för att bli en 3Extra Användare?

Då får du fråga någon med ett 3Surfa-abonnemang med minst 5 GB surf att lägga till dig genom sätten ovan.

Hur ser det ut på fakturan?

Extra användare redovisas som separata abonnemang på fakturan, 3Extra Användare. Ägaren av huvudabonnemanget är även betalningsansvarig för de extra användare som kopplas till huvudabonnemanget.