Till innehållet
Meny

Surfa som hemma i 80 länder.

Grattis!

3Världen är aktiverad på ditt abonnemang och du kan ringa och surfa till samma pris som inom Sverige när du är ute och reser. Tjänsten gäller inom EU/EES, USA, Thailand, Turkiet och ytterligare 47 länder.

Trevlig resa!

3Världen.

u

Vilka länder ingår?

Med 3Världen kan du surfa till samma pris som inom Sverige i hela EU/EES och ytterligare 50 länder.

Se alla länder som ingår

6

Lär dig mer.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om 3Världen.

Till frågor & svar

3

Aktivera dataroaming.

För att kunna surfa utomlands behöver du aktivera dataroaming. Här hittar du guider för hur du gör både för mobiler med iOS och Android.

Aktivera dataroaming

Du kan roama,
du är inte rädd.

Har du någon gång satt hjärtat i halsgropen när du upptäckt att roamingen varit påslagen av misstag? Då kanske du, precis som tusentals andra svenskar lider av roamingrädsla. Nu kan du bota din roamingrädsla med någon av våra terapifilmer.

Bota din roamingrädsla nu

Det finstilta.

Med 3Världen surfar du till samma pris som i Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 60 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska nummer och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal), liksom inkommande samtal. Tillgängligt för privatabonnemangen 3Surfa 15GB och uppåt med bindningstid. I 3Världen dras musiksurf från din datamängd.

Fullständiga villkor