Till innehållet
Meny

Går det att ringa och skicka SMS och MMS från Sverige till 3Världen till samma pris som inom Sverige med tjänsten 3Världen?
Nej.

Går det att till samma pris som inom Sverige ringa och skicka SMS och MMS från 3Världen till Sverige med tjänsten 3Världen?
Ja till svenska fast- och mobilnummer.

Går det att till samma pris som inom Sverige ringa och skicka SMS och MMS från inom det 3Världen-land som kunden befinner sig i med tjänsten 3Världen?
Ja till lokala fast- och mobilnummer inom det 3Världen-land som kunden befinner sig.

Går det att ringa från EU/EES till ett 3Världen-land eller tvärt om till samma pris som inom Sverige med tjänsten 3Världen?
Nej.

Vad händer om jag kopplar upp mig mot ett satellitnät?
Satellitnät debiteras alltid efter en separat prislista och räknas inte som roaming i ett specifikt land. Satellitsamtal är särskilt undantagna i de tjänstespecifika villkoren.

Går det att använda surf som man har fått skickad till sig via 3Skicka surf i ett 3Världen-land?
Nej, 3Skicka surf-data kan bara användas inom EU/EES.

Går det att använda data som man har fått delad med sig via 3Dela data i ett 3Världen-land?
Ja, om både den som delar och den som tar emot datan har tjänsten 3Världen på sina abonnemang. Oavsett hur mycket 3Dela data surf du tar emot kan datan med 3Världen endast användas upp till din datakvot, alternativt 60 GB för obegränsade abonnemang.

Påverkar 3Världen någon av våra andra utlandstjänster?
Surfpass som innehåller minst ett land som ingår i 3Världen kommer under en övergångsperiod inte vara tillgängliga för dig med 3Världen, läs mer i nästa fråga

Går det köpa 3Surfpass i 3Världen-länder?
Surfpass innehållande minst ett land som ingår i 3Världen kommer under en övergångsperiod inte vara tillgängliga för kunder med 3Världen (Detta gäller surfpass Europa och Ryssland och Surfpass Sydamerika). Övriga surfpass kommer finnas tillgängliga som vanligt.

Under hur lång period kan jag använda tilläggstjänsten 3Världen?
Max 30 dagar. 3Världen är en tjänst för tillfällig vistelse i 3Världen-länder. Därefter gäller ditt abonnemangs ordinarie prislista. För att få 30 nya dagar behöver du använda abonnemanget i Sverige igen.

Om jag befinner mig inom EU/EES, gäller då ovan 30 dagars begräsning?
Nej, inom EU/EES gäller de begränsningar som framgår av kundens abonnemangs allmänna villkor.

Vad händer när bindningstiden löper ut?
Du behåller 3Världen givet att du inte byter abonnemangsform till abonnemang för vilket 3Världen inte fungerar eller till en obunden prisplan.

Kostar tjänsten 3Världen något?
Nej.

Vad är skillnaden mellan 3Världen och 3Världen Företag?
3Världen är en tjänst för privatkunder medan 3Världen Företag är för företagskunder.

Företagskunder med 3Världen Företag kan ringa till samma pris som inom Sverige upp till 10 samtalstimmar per månad och skicka 3000 SMS från Sverige till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. Kunden kan även skicka MMS till samma pris som inom Sverige.

Hur ser jag om tjänsten 3Världen aktiverad på mitt abonnemang?
På fakturan eller via Mitt3 under Abonnemang.