Till innehållet
Meny

Fortsätt lyssna!

För att kunna streama musik utan att det dras från din surfmängd behöver du lämna samtycke till att vi urskiljer musiksurfen från din övrig surf.

Så lämnar du samtycke.

A

Mitt3.

Via Mitt3 kan du lämna samtycke för de mobil- och bredbandsabonnemang som är kopplade till dig. Har du fler abonnemang blir det smidigast att logga in med ditt administratörskonto. Du hittar samtycke under 'Inställningar' på Mitt3.

Till Mitt3

M

Via SMS.

Ge samtycke direkt från din 3Mobil genom att smsa ”Ja” eller ”Nej” till 2993 så ordnar vi resten.

Smsa "Ja" om du samtycker och "Nej" om du inte samtycker.

När du trycker på knappen nedan så öppnas din SMS-app.

Skicka SMS

M

Via mobilen eller ditt bredband.

Surfar du på Tres nät i Sverige just nu från din mobil eller ditt bredbandsabonnemang? Tryck på knappen nedan och lämna ditt samtycke direkt. Om det inte fungerar, se till att du är uppkopplat mot Tres nät, stäng av WiFi och prova igen.

Lämna samtycke

Frågor & svar

Varför behöver vi ditt samtycke?

För att Tre ska kunna erbjuda dig musikstreaming utan att det påverkar din totala datamängd måste denna typ av datatrafik kunna identifieras och särskiljas från övrig datatrafik.

Några av musikstreamingtjänsterna vilar på en teknisk lösning som gör att Tre behöver titta något djupare än annars på din datatrafik för att kunna identifiera musikstreamingen. Tre behöver därför ditt samtycke till behandlingen av uppgifter i din elektroniska kommunikation för de musikstreaming¬tjänster som vid var tid kräver det.

Vi vill understryka att Tre, i syfte att kunna identifiera musikstreamingtjänsterna, aldrig tittar på uppgifter såsom ditt användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan snarlik information i samband med behandlingen.

Vad händer om jag inte lämnar mitt samtycke?

Om du inte vill lämna samtycke till denna behandling, kommer datatrafik från de musikstreamingtjänster som vid var tid kräver samtycke att förbrukas från din totala surfmängd enligt ordinarie datakvot från och med den 19 oktober 2018. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ett tidigare lämnat samtycke.

Vilka musikstreamingtjänster kräver samtycke?

Detta kan komma att variera baserat på tjänsteutbudet och tekniken som används. För närvarande: Deezer, Tidal, Sound Cloud och Apple Music. Se frågor och svar nedan med fördjupad information.

Fler frågor & svar.

Här hittar du fler frågor och svar kring villkorsuppdateringen.

Till frågor och svar