Till innehållet
Meny

Villkorsuppdatering av 3Musiksurf.

Tjänsten som ger dig fri surf på musikstreaming så länge du har surf kvar i ditt abonnemang.

3Musiksurf.

Lämna ditt samtycke här.

Vi utvecklar ständigt våra tjänster för att skapa ett så bra uppkopplat liv som möjligt. Tekniken utvecklas och det gör också våra tjänster.

3Musiksurf är en tjänst som gör så att du som kund hos Tre kan streama musik från ett antal utvalda musikstreamingtjänster utan att det påverkar din totala surfmängd.

Vad är nytt?

- Från och med den 19 oktober 2018 ingår inte längre streamingtjänsten Google Play Music i tilläggstjänsten 3Musiksurf. Det innebär att all eventuell datatrafik från Google Play Music kommer att dras från din totala surfmängd precis som när du surfar som vanligt.

- Vi behöver ditt samtycke för att du ska kunna streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd.

Varför behöver vi ditt samtycke?

För att Tre ska kunna erbjuda dig musikstreaming utan att det påverkar din totala datamängd måste denna typ av datatrafik kunna identifieras och särskiljas från övrig datatrafik.

Några av musikstreamingtjänsterna vilar på en teknisk lösning som gör att Tre behöver titta något djupare än annars på din datatrafik för att kunna identifiera musikstreamingen. Tre behöver därför ditt samtycke till behandlingen av uppgifter i din elektroniska kommunikation för de musikstreaming¬tjänster som vid var tid kräver det.

Vi vill understryka att Tre, i syfte att kunna identifiera musikstreamingtjänsterna, aldrig tittar på uppgifter såsom ditt användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan snarlik information i samband med behandlingen.

Vad händer om jag inte lämnar mitt samtycke?

Om du inte vill lämna samtycke till denna behandling, kommer datatrafik från de musikstreamingtjänster som vid var tid kräver samtycke att förbrukas från din totala surfmängd enligt ordinarie datakvot från och med den 19 oktober 2018. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ett tidigare lämnat samtycke.

Vilka musikstreamingtjänster kräver samtycke?

Detta kan komma att variera baserat på tjänsteutbudet och tekniken som används. För närvarande: Deezer, Tidal, Sound Cloud och Apple Music. Se frågor och svar nedan med fördjupad information.

Så här lämnar du samtycke.

M

Via mobilen eller ditt bredband.

Surfar du på Tres nät i Sverige just nu från din mobil eller ditt bredbandsabonnemang? Tryck på knappen nedan och lämna ditt samtycke direkt. Om det inte fungerar, se till att du är uppkopplat mot Tres nät, stäng av WiFi och prova igen.

Lämna samtycke

M

Via SMS.

Ge samtycke direkt från din 3Mobil genom att smsa ”Ja” eller ”Nej” till 2993 så ordnar vi resten.

Smsa "Ja" om du samtycker och "Nej" om du inte samtycker.

När du trycker på knappen nedan så öppnas din SMS-app.

Skicka SMS

A

Mitt3.

Smidigast för dig med fler abonnemang.

Via Mitt3 kan du lämna samtycke för de mobil- och bredbandsabonnemang som är kopplade till dig. Har du fler abonnemang blir det smidigast att logga in med ditt administratörskonto. Du hittar samtycke under 'Inställningar' på Mitt3.

Till Mitt3

Vanliga frågor & svar.

Här har vi samlat vanliga frågor och svar kring villkorsuppdateringen.

Till vanliga frågor och svar