Till innehållet
Meny

Bota din roamingrädsla.

Bli kvitt obefogat obehag och surfa i 80 länder.

Du kan roama,
du är inte rädd.

Har du någon gång oroat dig för att njuta av din surf på utlandsresan? Kanske har du satt hjärtat i halsgropen när du upptäckt att roamingen varit påslagen av misstag? Då kanske du, precis som tusentals andra svenskar lider av roamingrädsla.

Med 3Världen surfar du nu till samma pris som i Sverige i 80 länder, men trots det kan det vara svårt att bryta ett invant mönster. Därför har vi tagit fram ett behandlingsprogram som hjälper dig att bli kvitt din roamingrädsla.

Klicka på någon av filmerna här nedan för att starta din behandling. Och kom ihåg – du kan roama, du är inte rädd. Se fullständiga villkor här.

Vilken behandlingsmetod vill du prova?

Introduktion.

Är du en av dem som känner ett starkt obehag varje gång du ska åka på semester? Som trots förväntningarna på resan inte kan sluta hyperventilera, tugga fradga och hålla ett krampaktigt tag kring din mobiltelefon?

Spela filmen

Skratterapi.

Genom skratterapi kan vi vända den negativa känslan vi har kring att roama till en härlig och positiv upplevelse, eftersom skratt sätter igång det kardiovaskulära systemet och producerar endorfiner. Skratta dig fri från roamingrädslan.

Spela filmen

Primalterapi.

Har du alltid drömt om att springa på de öppna ängarna i Uzbekistan, hand i hand med din mobiltelefon, men hindrat dig vid tanken på höga räkningar? Då kan du vara drabbad av roamingrädsla. Men lugn, det finns hjälp att få. Idag ska vi lösa upp våra neurotiska spänningar genom primalterapi.

Spela filmen

Healing.

Denna healingsession genomförs bäst under sömn. Du behöver inte göra något annat än att öppna upp och vara mottaglig. När du vaknar igen kommer jag att ha löst upp dina mentala blockeringar och du kan gå vidare genom livet som en fri och roaming-positiv individ.

Spela filmen

Exponeringsterapi.

Välkommen till ytterligare ett avsnitt av ”bota din roamingrädsla”. Idag ska vi göra något riktigt ruskigt men effektivt – vi ska möta vår rädsla öga mot öga. Jag talar förstås om exponeringsterapi.

Spela filmen

Hypnos.

Du kan roama, du är inte rädd. Idag ska vi prata om hypnos, ett transartat tillstånd mellan vakenhet och sömn, karaktäriserat av avslappning, fantasi och öppenhet för förslag.

Spela filmen

3Världen.

Aktivera tilläggstjänsten 3Världen när du byter till våra abonnemang från 10 GB surf och uppåt med bindningstid. Alla EU-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder ingår. Kom igång med 3Världen redan idag.

3Världen 3Världen Företag

Visste du att...

I

Drygt varannan svensk har känt oro för höga roamingkostnader när de varit utomlands.

M

Nästan en av tre kollar sina barns/sin partners mobil på semestern för att se att de slagit av mobildata.

4

Var fjärde svensk har drabbats av oförutsett höga mobilkostnader efter en utlandsresa.

Läs allt om 3Världen