Till innehållet
Meny

Vilken behandlingsmetod vill du prova?

Introduktion.

Är du en av dem som känner ett starkt obehag varje gång du ska åka på semester? Som trots förväntningarna på resan inte kan sluta hyperventilera, tugga fradga och hålla ett krampaktigt tag kring din mobiltelefon?

Spela filmen

Skratterapi.

Genom skratterapi kan vi vända den negativa känslan vi har kring att roama till en härlig och positiv upplevelse, eftersom skratt sätter igång det kardiovaskulära systemet och producerar endorfiner. Skratta dig fri från roamingrädslan.

Spela filmen

Primalterapi.

Har du alltid drömt om att springa på de öppna ängarna i Uzbekistan, hand i hand med din mobiltelefon, men hindrat dig vid tanken på höga räkningar? Då kan du vara drabbad av roamingrädsla. Men lugn, det finns hjälp att få. Idag ska vi lösa upp våra neurotiska spänningar genom primalterapi.

Spela filmen

Healing.

Denna healingsession genomförs bäst under sömn. Du behöver inte göra något annat än att öppna upp och vara mottaglig. När du vaknar igen kommer jag att ha löst upp dina mentala blockeringar och du kan gå vidare genom livet som en fri och roaming-positiv individ.

Spela filmen

Exponeringsterapi.

Välkommen till ytterligare ett avsnitt av ”bota din roamingrädsla”. Idag ska vi göra något riktigt ruskigt men effektivt – vi ska möta vår rädsla öga mot öga. Jag talar förstås om exponeringsterapi.

Spela filmen

Hypnos.

Du kan roama, du är inte rädd. Idag ska vi prata om hypnos, ett transartat tillstånd mellan vakenhet och sömn, karaktäriserat av avslappning, fantasi och öppenhet för förslag.

Spela filmen