Till innehållet
Meny

Sharing day.

Den 11 maj samlar vi våra krafter under en nyinstiftad Never stop sharing-dag och delar med oss av vår expertis, vår tid och framförallt vårt engagemang till organisationer som behöver vår hjälp. Tillsammans gör vi skillnad.

Berättarministeriet.

Stiftelsen Berättarministeriet driver skrivarverkstäder för barn och unga i områden med hög arbetslöshet. Berättarministeriet möjliggör att fler barn kan erövra det svenska språket så att de kan höja sina skolresultat. Visionen är att alla barn, oavsett bakgrund, ska få en bra start i livet.

Tre & Berättarministeriet.

Varför gör vi det här?

Vi på Tre vill dela med oss av vår kompetens och erfarenhet till en organisation där vi verkligen kan göra skillnad tillsammans. Vi valde att samarbeta med Berättarministeriet då deras värderingar går i linje med de värderingar som vi på Tre har - engagerad, öppenhet och samarbete. Vi tror att vår Sharing Day kommer att bidra till att fler barn och unga får möjligheten att besöka Berättarministeriets skrivarverkstäder. Deltagandet från våra medarbetare ger också en intern stolthet och starka ambassadörer för våra värderingar.

Bli volontär

Hur bidrar Tre?

Och vad kan du göra?

Berättarministeriet är 12 anställda, vi är 1600. Så det är rimligt att vi har många kompetenser som de inte besitter. Och de behöver hjälp med mycket. Därför gör hela Tre under en dag en kraftansamling för att hjälpa Berättarministeriet.

Så kan du hjälpa till:
1 volontär = 8 barn utbildas
100 kr = 10 böcker med barnens egna berättelser
3000 kr = Pennor, sudd och papper för de 1300 barn som besöker Berättarministeriet under en månad

Swisha din gåva till 1236158893 och märk det med ”3 gåva”.

Bli volontär