Till innehållet
Meny

Bättre 4G-nät i Halland.

Nu har vi byggt ut nätet i Halmstad, Falkenberg, Varberg med ännu snabbare 4G. Dela med dig på ännu fler platser i ännu högre hastigheter.

Bättre nät i ditt område.

Fler basstationer både för 3G och 4G.

Du som bor i Halland har fått bättre nät på flera platser bl a Väröbacka, Bua, Stråvalla, Ärnäs / Kärradal, Tångaberg, Trönningenäs, väg 153 mellan Varberg och Ullared, Linnarp, Ästad, Tvååker, Smurte, Himle, Bergagård, Köinge, Ullared, Vesslunda, väg 154 mellan Falkenberg och Ullared, Steningestrand, Harplinge, Älvasjö, Åled, Marbäck, Skedala, Trönninge, Snapparp, Veinge så du kan ringa och surfa ännu snabbare än tidigare.

Läs mer om vårt nät

Ännu bättre nät kring E6:an.

Varje dag är det cirka 48.000 personer som åker på E6:an. Nu har vi byggt ut nätet så att resan blir lättare och roligare.

4G+.

Största satsningen sedan starten.

Just nu pågår en av våra mest omfattande nätuppgraderingar sedan vi startade 2003. Vi uppgraderar vårt 4G nät till 4G+. Uppgraderingen möjliggör ännu högre hastigheter i vårt 4G nät.

Uppgraderingar i nätet görs löpande runt om i landet och har redan hunnit slutföras på flertalet platser. I ditt län har vi redan hunnit uppgradera nätet till 4G+.

Läs mer om 4G+

Täckningskartan.

Se hur täckningen ser ut där du bor.

Har du 3G, 4G eller både och där du bor? Med hjälp av täckningskartan kan du se hur Tres täckning är i en viss kommun, ort, gata eller postnummer i Sverige.

Information om täckning är endast vägledande och kan variera beroende på en mängd olika saker, exempelvis på geografiska förhållanden som berg, dalar och skog.

Till täckningskartan

Är du företagskund?

Nu har vi byggt ut nätet för fler affärsmöjligheter för dig och ditt företag.

Läs mer om vårt nät

J

Därför bygger vi ut nätet hos dig.

Vår produktägare Carl-Magnus Sandenskog berättar varför vi har byggt ut nätet i Halland och hur du kommer att märka en förbättring.

Jag vill veta mer

4

Surfa som hemma.

Nu får du ringa, skicka SMS/MMS och använda all den surf som ingår i ditt abonnemang i Sverige och EU.

Läs mer om roaming

M

Dags för ny mobil?

Apple, Samsung eller Huawei. Se vilken färg och modell som passar dig bäst.

Se alla mobiler